Criminele vriendjes muziek...

Yeah, ik luister nu hardcore dag en nacht, het is gewoon zulke lekkere stamp muziek. 29 april ga ik ook naar Heroes of Hardhouse! en 15 mei ook erg vrolijk Maar nu komt het leuke dus :S
Ik zit dus lekker te luisteren naar een onwijs lekker nummer van DJ Outblast, komt mn vader binnen (we hebben vandaag al ruzie gehad, dus was een beetje gefokt) Zegt ie tegen me: Sinds wanneer luister jij naar deze tering herrie.. Dus ik zeg: Jah, ik vind het wel lekker zo'n bass.. Zegt ie tegen me: Jaja, je luistert er alleen maar naar omdat al die criminele vriendjes van je ernaar luisteren!
Excuse me!! Welke criminele vriendjes?! Jah, ik heb vrienden die een keer in de bak hebben gezeten, jah ik heb vrienden die in aanraking zijn gekomen met de politie, maar pardon! Wordt ik gedwongen om naar die muziek te luisteren door hun? Om stoer te zijn? Ik werd helemaal gek.
Jah mn vader dus ook.. Begon ie te zeiken over dat ik niet bevriend mogt zijn met dat soort mensen enzo..
Jah ik kies toch echt zelf mn vrienden verdomme.. Ik kan hier dus echt niet tegen!
Naja, ben dus nu naar criminele vriendjes muziek aan het luisteren, ik mag niet op msn want anders wordt mn laptop weer afgepakt (zie: ruzie vanmiddag)
En mn dag begon zo goed, zelfs Ajax heeft gewonnen en mn dag eindigt zo slecht.. Standaart, wat een geweldige relatie hebben mn vader en ik liefdesverdriet
10 apr 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vlokje
Vlokje, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende