Daar zit je dan..

Jah.. daar zit ik dan..
beetje achter me computer, naar me saaie beeldscherm te staren..
te luisteren naar dat ene liedje, die ik heletijd al luister..
te tweeten op twitter.
en...
op msn ruzie te hebben met mn vriend. huilen
Het begon allemaal zoals een gewoon gesprek..
we zeiden hee schat, en begonnen gewoon normaal te praten,
ik vertelde je, dat er een meisje was, die op mijn hyves, reacties bij foto's van ons zetten, dat ik jou aandacht niet krijg, dat ik te lelijk voor je bent, en al die kut dingen..
wat achterafgewoon jaloezie is.. op jou hyves, heeft ze een mailtje naar je gestuurd,
ze heeft gevraagt om je ping.. ik heb er op gereageert, en gezegt dat ze moet oprotten, en ze zelf een boy moet zoeken.. ik werd boos en boos.. k vertelde je dat.. en je zei dat ik dat niet had moeten doen, want jezelf wou reageren, ik had vertelt dat ik alles van haar had verwijderd, en je dus niks meer van der had.. je werd boos.. je zei tegen me dat ik het had moeten laten staan.. en zo is onze ruzie onstaan.. enkel en alleen, voor dat ene kleine dingetje.. en waarom ?! maybe wou je der wel op ping.. om te kijken hoe dat ging.. misschien konden jullie goed overweg.. maar dan werd alles bij ons alleen maar pech, ging ze lopen stoken en al dat gedoe.. maar schat, begrijp het is even goed.. denk is even goed na wat je nou eigenlijk doet..
we schelden elkaar nog net niet uit, maar als we vrienden waren, deden we dat zeker, en hadden we geen contact meer.. maar schat, we zijn verliefd op elkaar.. we hebben een relatie, en houden van elkaar.. Dit kan toch niet? Hier voor ga je toch geen ruzie maken, in een relatie ! Schat.. ik wil dit niet zo.. want ik hou van je dat weet je, Ik ben fout geweest, Jij bent fout geweest.. & we moeten het oplossen, want zo kunnen we niet verder gaan.. En schat.. zelfs nu zal ik nog altijd voor je klaar staan ! Ik hou van je, dat moet je weten.. Ik wil je niet kwijt, dat moet je niet vergeten.. Ik laat je nooit meer gaan.. Ik zal altijd naast je staan.. Schat.. ikhouvanje,

Heel veel liefs.
30 nov 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bbygirl
bbygirl, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende