dating voor hoger opgeleiden

E-matching; online dating voor hoger opgeleiden.

De eerste keer dat deze slogan mij bereikte, viel mijn mond open van verbazing. Welke vorm van hokjesdenken en discriminatie is dít nu weer?! Als je op deze digitale database je grote liefde gaat zoeken, heb je dus bij voorbaat al 3/4 van de bevolking afgewezen. Waarom zou iemand dat doen?

Dit was een aantal jaar geleden. Intussen ben ik wat ouder, wat wijzer en helaas niet gelukkiger in de liefde. Ik heb heel wat vriendjes gehad. Record: 3 maanden.
Stuk voor stuk waren het idioten. Echte domme iq-loze wezens.
Ik had er één die al wat ouder was. Wijsheid komt met de jaren? Nee hoor, want hij snapte niet waarom ik niet spoot toen ik klaarkwam en ook dacht hij dat ik bij scrabble het woord 'jargon' zelf had bedacht.
O, er zat er één op de universiteit: domste van allen. Hij dacht oprecht dat het broeikaseffect zou zorgen voor aangenamer weer in Nederland. En, o, neuken op zijn hondjes snapte hij niet. Dom dus.

Dating voor hoger opgeleiden. De meest belachelijke slogan die ik ooit heb gehoord. Hadden ze nou gezegd; 'dating voor intelligente mensen', dan had ik mij direct ingeschreven!
13 dec 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sannny
sannny, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende