De buurvrouw

Haar moeder hoeft geen pijpje in haar keel want het is geen kanker! Wel een gezwel, dus aan de antibiotica in de hoop dat t slinkt, maar in ieder geval niet meer slechts die twee ellendige opties: of stembanden weg, of niets meer aan te doen en laten stikken. Gelukkig!

Vanavond, voor ik naar mn werk ging, zat ze met t buurjochie voor het raam. Lief, leuk klein buurjochie zwaaien, zij ook. Ik wist dat ze vandaag de uitslag te horen zou krijgen dus stak met een vragend gezicht mn duim op. Enthousiast stak ze haar duim op, opluchting. Omdat ik naar mn werk moest kon ik niet verder vragen maar ik zou t nog wel horen. En inderdaad, ik kom aanfietsen, zie ik haar net haar huis weer ingaan: ze was langs geweest. Toen pap en mam t vertelde was t echt even blijdschap. Had er niet aan moeten denken dat er uitzaaiingen waren en lief, klein buurjochie zonder oma zou moeten opgroeien en buurvrouw haar moeder zou verliezen. Of nooit meer een normaal gesprek met haar moeder zou kunnen voeren omdat haar stembanden weg zijn. Gelukkig hadden de dokters het bij het verkeerde end en was er dus nog wel een fijn alternatief naast die twee nare opties.(:

Fijnheid, blijheid!

Morgen naar mn oom en tante, tante is jarig. Broer gaat ook mee, had ik niet verwacht. Natuurlijk komen mn neven+partner ook, een heeft een van hun een heel schattig, lief klein dochtertje die bijna 1 jaar is, dat word leuk!(: Eerst twijfelde ik of ik mee zou gaan, maar toen besefte ik dat zij er ook zal zijn en tja, ik kan al niet bij haar verjaardag zijn dus deze kans mag ik niet missen!nahnah We gaan eerst fonduen of gourmetten (pap wist niet net welke van de twee, hoop op gourmetnahnah) en dan blijven wij er slapen want de terugreis is redelijk ver en laat terug rijden is niks. Ben blij dat pap en mam dat besloten hebben, want ik weet dat ze t naar hun zin hebben bij deze oom en tante. Heb er ook wel zin in. Hoop dat ik de hele dag bezig mag/kan met die kleine(:

Nu hoop ik dat ik kan slapen. O heb trouwens mn dramaklas gemaild, om sorry te zeggen dat t niet helemaal lukt enzo en uitgelegd van pap. We moeten namelijk een toneelstuk neerzetten als schoolexamen en ik heb een grote rol dus dat is behoorlijk bagger want t lukt niet zo. Hoop niet dat t verkeerd overkomt bij ze, want ik hoef geen medelijden ofzo, wil gewoon sorry zeggen en t uitleggen. Verdienen ze denk ik wel. Nouja, ga me er verder maar niet druk over maken anders lig ik weer de hele nacht te piekeren.
Ook heb ik voor mn aankomende skivakantie met school geregeld dat ik moet aangeven wanneer ik t niet zo trek, dat ik dan beetje kan boarden op mn eigen tempo. Dat is wel lekker. Ben benieuwd hoe t word, helaas gaat dit jaar bijna mn hele klas mee dus dat vind ik niet zo relaxed, maar we zien wel! Ga er positief tegenaan en we zien t wel! Ik kijk al uit naar de sneeuw en t board onder mn voetjes.verliefd Nu zorgen dat ik niet zulke smakken maak als vorig jaar, niet zo vermoeid raken dusnahnah. Gaat vast goed komen, kom op. Zal mezelf moeten blijven aanmoedigen en peptalken.

Hoop op een rustige,zeer rustgevende, nacht. Weltrusten(:.
10 feb 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende