De laatste tijd

Wow, ik heb de laatste tijd zoveel (slecht) gegeten, niet normaal. Voel me ook echt een tientonner nu want voel gewoon echt dat ik aan ben gekomen. Logisch ook, als je veel eet en niet sport.. Eergister heb ik de hele dag bier gedronken en patat + een broodje kroket gegeten. Ook wel de hele dag gedanst dan maar alsnog.. Gister heb ik de hele dag brak thuis gelegen en alles gegeten, maar echt geen beweging gehad. En 1 keer is echt niet erg, maar ik ben nu al een hele tijd zo aan het bunkeren. Het is een drang om te eten. En ik weet dat het de laatste tijd meer naar sigaretten is, want ook als ik echt vol zit heb ik nog zin om te eten omdat ik een soort onrust heb en ik weet dat ik als rook, het weg is. Maarja, hier thuis doe ik dat niet. En soms werkt zelfs dat niet, dan wil ik gewoon eten. Het is een zieke drang. Gewoon om iets te doen ofzo. Eteeeeeen. En misschien ook om m'n lichaam te vernielen ofzo. Ik heb geen idee. Ik wil vreten, liggen en series kijken; het liefst doe ik niets meer dan dat. Heb ik gister ook lekker gedaan.

Pap en mam begonnen gister over mijn P, werden beetje pissig toen ze mijn hoofd/reactie zagen; ze zagen dat ik er niks meer aan doe. Ik werd een beetje boos dat zij daar boos om werden, ik denk omdat ik er klaar mee ben dat zij het zo belangrijk vinden en alleen trots op me zijn als ik papiertjes haal. Zo voelt het dan, denk ik. Misschien dat ik daarom die motivatie mis om het alsnog te proberen. Dat ik die papiertjes zo zat ben en dat ik nu eindelijk eens iets niet wil halen. Ofzoiets.. Klinkt achterlijk en debiel, ik weet het, maar ergens vermoed ik dat dit in mijn achterhoofd speelt. Vandaag ga ik kijken of ik de motivatie kan vinden om het ene vak te leren, daar heb ik dan vandaag en morgen voor; maar heb ook veel hoorcolleges ervan gemist dus of dat gaat lukken; geen idee. En dan zou ik voor de herkansing voor dat andere vak gaan in juli; wanneer de motivatie echt weg is omdat het zomer is.. En dan moet ik nog ergens een essay gaan schrijven wat ik echt zwaar kut vind. Die heb ik afgelopen week dan ook niet ingeleverd, maar zou wel hebben gemoeten. Ik ben er eigenlijk gewoon klaar mee, maar heb ook eigenlijk nergens zin in. Bottom line: ik weet het niet zo goed. Het wisselt. Ergens denk ik ook dat het toch beter zou zijn om dan gewoon meer te werken zodat ik kan sparen voor straks op kamers. Ik heb zo'n idee dat ik toch niks aan die P hebt, behalve om te laten zien dat ik het kan en dat vind ik dus niet zo belangrijk meer omdat ik weet dat ik het kan en ik er genoeg van heb om dat te laten zien door stomme schoolresultaten en papiertjes. Meeh Soms wil ik gewoon niks meer.

Ook zou ik vandaag vroeg opstaan zodat ik de brief voor mijn ouders kon achterlaten (de brief waarin ik uitleg waarom ik de studie ga doen die ik ga doen en het feit dat ik daar een kamer heb gevonden en waarom ik die wil accepteren. De brief is vier kantjes lang). Ik kon natuurlijk weer niet wakker worden, dus plofte pas rond tien over half 11 m'n bed uit, douchen etc. Komt m'n pa tijdens mijn ontbijt strompelend binnen; heeft die aap een loeizware hamer op zijn voet laten vallen, of ik hem even naar de eerste hulp wil brengen. Tuurlijk.. Dus mijn plan valt nogal in het water want nu zit ik weer boven (ik zou naar de bieb gaan zodat ik niet thuis was) en heb ik alsnog geen brief gegeven want mijn pa is niet eens thuis.. Great..

bah!
27 mei 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende