De tijd en ik

De tijd en ik, wij gedijen niet zo goed met elkaar. We begrijpen elkaar totaal niet. Althans, ik begrijp niets van hem. Want voor ik het weet, is er alweer een maand voorbij. En hoe hij zo snel voorbij vliegt, geen idee, want het is lang niet allemaal leuk. Het is onvoorstelbaar wat er allemaal in een minuut kan gebeuren. Laat staan in een week, of een maand, of een jaar..

Ik denk hier veel over na en blijf me steeds weer verbazen. Ik ben zo iemand die keer op keer oprecht verbaasd roept: Huh, nu al?! Of zegt: "Bizar toch, dat is alweer een week geleden!!". Ja, niet veel mensen gaan hierop in. Waarom zouden ze ook.

Wat zou ik graag een keer met de tijd willen praten. Hem wat beter leren begrijpen. Wie weet vertelt hij mij hoe hij het beleeft. Misschien legt hij zelfs uit waarom hij zo vliegensvlug gaat. Wie weet komt dat moment wel, wanneer het mijn tijd is.

Tot die tijd, zullen we beide doorgaan. Hij vliegensvlug, ik hem met mijn eeuwige verbazing achterna hobbelend tot ik niet meer kan.
24 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende