De volle laag

Tadaa mijn aquarium staat klaar, mijn vriendin zei dat ik de visjes er al bij kon doen. Ik wou eigenlijk wat wachten maarja als zij het zegt. Ze heeft er zelf ook dusja. Ik heb nog 3 visjes bijgekocht, mijn ander heb ik verlost van hun kleine bak. Je moest eens zien hoe blij ze waren!

Ik heb vandaag hevige discusie gehad met een schoolvriendin "A". Ellee je kan haar niet echt vriendin noemen denk ik. Ik leerde haar kennen begin dit schooljaar, ze was heel tof. Helaas is ze veranderd, ik weet niet waarom. Ik haalde betere cijfers dan haar hoewel ik uit BSO richting kom, misschien dat het daar aan ligt? Ik heb eens boos op haar gereageerd per sms. Sindsdien deed ze terug vriendelijk en fijn tegenover me. Tot vandaag. Ik was laatste maandag wat ziek. Ik was duizelig. Toch ben ik naar school gegaan, maar de eerste 2uren les liepen niet echt goed. Ik had niet veel genoteerd. Ik wou het dus van haar overnemen, maar ze had het al aan iemand anders uitgeleend.
Vandaag zou die persoon dat terug meenemen, maar ze heeft het vergeten. "Niet erg, breng het morgen dan mee?" vroeg ik haar.
A antwoorde direct in haar plaats: " Je kunt dat morgen niet overschrijven, ik moet direct door na de les".
Ik zeg: "Ok kan ik het dan kopieëren? Ik betaal je die 10 cent wel terug."
Zij: " Nee, heb geen geld meer"
Ik: "Wel, dan schrijf ik morgen wel een stukje tijdens de pauze, kan je het maandag dan nog eens meenemen?"
Zij: "Ja als ik het niet weggegooit heb tegen dan, ik gooi dat weg als ik het in het goed heb overgeschreven"
-_-

Toen was ik lastig, zeg dan gewoon in mijn gezicht dat je niet wilt dat ik het overneem. Ik snap het probleem niet hoor. Later na de les zag ik haar in de gang met nog ander van mijn klas aan de kopieërmachine. Ja hoor, geen geld meer dus? Ik stuurde haar een sms, ze werd kwaad, ik ook. Uiteindelijk kwam er dan uit dat ze me lui vond maandag om niets op te schrijven en dat ik een papier van haar had gekreukt. Wat? Ik was duizelig ze wist dat goed genoeg! Zij heeft tans meer met hare kop op de bank gelegen omdat ze "moe" was. En haar papier gekreukt? Oh ja, nu gaat de wereld vergaan. Ik snap haar niet. Zo een vriendin heb ik niet nodig hoor, als je dat maar weet!

02 feb 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Favori
Favori, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende