Al 6 jaar hou ik van je

Het is al 6 jaar geleden, dat ik naar mijn eerste fuif ging. Ik ging met een vriendin van me. Haar mama bracht ons en kwam ons achteraf halen. Tot 1u mochten we blijven nahnah Ik had niets speciaals aan, gewoon een jeans en een rood bloesje. Het was een beetje onwennig in het begin. Allebei waren we verlegen typetjes. Onze vriendengroep werd groter. Jij was er ook. Ik was gek van je, en dat wist je. Je was stomverbaasd toen je erachter kwam. Het podium was al gauw door ons bezet, we amuseerden ons rot. Ik zag je kijken, maar deed alsof ik het niet door had. Toen waagde je een poging, dat werd tijd zeg!
"Ik wil je"
Ik wist eigenlijk niet wat erop te zeggen.
"Ben je zat?"
"Nee"
Ik schoot in de lach, zo dom. Ik liep dan maar op hem af om mijn armen om hem heen te slaan.
Vanaf dat moment waren we samen. We dansten, we waren gelukkig. Bij afscheid ons eerste kusje.

Ik kreeg een cadeautje op valentijn. Het was zo een hartje met de eerste letter van onze namen op, wat je dan in 2 kon breken.
We waren zo verliefd op elkaar!
Helaas waren we ook 2 pubers bij elkaar. En ik dan nog eens met mijn hypersensitiviteit. Nee het was zeker niet gemakkelijk.
We maakten ruzie, we bleven dagenlang kwaad. Achteraf kwam je terug, het ging weer even goed om vervolgens weer knallende ruzie te maken. 3 jaren hielden we dat vol. Natuurlijk niet aan 1 stuk. Maar die laatste ruzie was definitief. Het deed zelfs geen pijn meer.
1 jaar leefden we zonder elkaar. Een ander was ondertussen op mijn pad gekomen.

Na dat jaar kwamen we terug in contact. We speelden World of Warcraft samen.
Met mijn huidige vriend ging het niet goed, hij hield meer van zijn gitaar. Het raakte dan ook uiteindelijk gedaan.
De maanden alleen deden me goed en na een tijd kwamen we stilletjes maar zeker terug bij elkaar.

Ook al waren er 2 jaar tussen, ik heb altijd van je gehouden en dat doe ik nog steeds. Meer zelfs. Je bent misschien niet echt een romanticus, maar die kleine dingen merk ik maar al te goed. Met elk probleem kan ik bij je terecht, ook al is er niet echt een probleem. Je zorgt altijd dat het opgeruimt is bij je thuis als ik er ben en maakt me ontbijt. Je vergezeld me altijd in de douche. Je krapt de sneeuw van mijn auto, zodat ik snel kan vertrekken. Je blijft bij me slapen, ook al neem ik veel plaats in in dat 1persoonsbedje. Je haalt me dekens als ik het koud heb. Je staat snachts op om een zakdoek te halen als ik weer eens verkouden ben. Je speelt met mijn haren. Je droogt mijn tranen als ik verdriet heb en je maakt me rustig als ik kwaad ben...
Ik kan niet alles gaan opnoemen, maar liefje, dankje voor je liefde! Ik hou van je!

12 feb 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Favori
Favori, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende