deze week hoop ik

Nou ik hoop eigelijk dat mn hubbie deze week eindelijk eens zn dossier gaat halen bij zijn oude huisarts.
Hij bleef dit maar uitstellen,maar heeft beloofd dat hij het probeerd vandaag op te halen maar iniedere geval deze week opgehaald heeft. Dan kunnen we eindelijk een afspraak maken bij de ha.
Pfff vind het moeilijk wil eigelijk niet maar eigelijk wil ik ook wel, want wil nu wel eens weten waarom het niet wil lukken.

We hebben het er lang over gehad en hubbie heeft zitten neuzen op het zwangerschaps forum en daar is hij een beetje geschrokken over de mannelijke onderzoeken, het eerste wat hij zei en dat doe ik niet, ohwkee huilen Hij wil wel zn zaadjes laten onderzoeken maar verder, maar goed na een heel lang gesprek en veel tranen en boosheid, wil hij eerst rustig met de huisarts praten wat er eventueel voor onderzoeken zijn en wat er dan gedaan wordt. Maar besloten dat we niet echt op de feiten vooruit moeten gaan lopen. eerst maar zorgen dat dat dossier bij de ha komt en dat we een afspraak maken, en dan maar eens kijken wat hij gaat zeggen. Het is geloof ik wel een vriendelijke man. Ben er pas 2 keer geweest dus weet het niet zo goed nog.

We gaan er weer met volle moed tegen aan, en dan zien we wel.
12 feb 2007 - bewerkt op 23 mrt 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ikke1981
ikke1981, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende