oeffff

Oehw moet me schamen!!!
Heb al weer een tijd niet geschreven hierzo foei foei foei
Maar goed ben er nu weer!
Na een aantal flink me zorgen hebben gemaakt over dat alles wel goed ging met zwangerschap heb ik vanaf maandag een goede bevesteging dat me hormonen goed zn werk doen, de misselijkheid is aangebroken yeaahhh nee geen yeahhh eigelijk. Jeetje nooit geweten dat je zo misselijk kan zijn, want ben echt zelden misselijk en ben dan ook niet snel misselijk te krijgen.
Nu echt dus al de hele week misselijk en gister was het, het ergste me avond maal liggen die vissen te voeren zeg maar.
Had het dan ook verschrikkelijk koud, ben van ellende me bed in gedoken met een trui, sokken aan met een kruik en de verwarming hoog!! Nou dit heeft wel goed geholpen. Voelde me echt flink ziek, maar ja is voor een goed doel

Doe nu al een week me met MvM en deze week was dat dus flink zwaar kan ik je vertellen, kokhalzend bezig zijn me de urinie bahhh
Vandaag sla ik MvM even over om te kijken hoe het dan gaat, en het resultaat ben niet misselijk deze ochtend. Morgen ga ik weer aan de MvM en kijken wat er dan gebeurd. zou het jammer vinden als ik iedere ochtend een hoop elende geeft en dat ik dan moet stoppen. Wil dolgraag helpen met MvM maar ik wil me ook wel goed voelen in de zwangerschap en het niet als een nare ervaring gaan zien.

Verder gebeurd er lichamelijk nog weinig aan me, heb nog geen buikje van zwangerschap en me (.)(.) zijn nog redelijk tastbaar hahahaha. Wel na het eten flink hikken en boeren en me darmen zijn ook niet meer zoals ik gewend ben maar dat is allemaal nog netjes te behappen.

Verder is er betrefd de zwangerschap weinig bijzonder gebeurd, we hebben nog steeds braaf onze mons kunnen houden, en dat is zwaar!!!
Maar bijna de echo 4 april en als alles goed is ga ik het van de daken schreeuwen hoor!
23 mrt 2007 - bewerkt op 23 mrt 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ikke1981
ikke1981, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende