Dik, verliefd, gezondheid

Heee,
LangLangLang niet geweest :s
Maar ik heb een paar problemen:

Ik vind me zelf te dik, ik weet dat ik het niet ben want mn bmi is gewoon goed enzo en ik heb ook niet een mega buik ofzo maar ik voel me toch dik, als ik in de spiegel kijk van de zijkant dan zie je echt een buikje en dat maakt me onzeker(waarschijnlijk heeft elk meisje dat op deze leeftijd maar toch). We hebben ook 2 hele dunne meisje in de klas en die zijn helemaal plat ( ze hebben ook geen borsten maar ze hebben wel een hele mooie buik) en dan ben ik echt jaloers (natuurlijk is het ook lelijk als je te dun bent maar ja), Ik wil wel gezonder gaan eten en sporten want ik doe nu geen sport. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik me niet onzeker voel over mn buik?


Ik ben echt Super verliefd, en dat is niet leuk. Ik denk/weet namelijk dat hij mij niet leuk vind en door die gedachten moet ik altijd huilen zelf gewoon op school(mn vriendinnen merken dat gelukkig niet) daardoor ben ik ook altijd heel erg down op school (naja deze week) ook gaat het niet echt goed op school ik, ik kan me niet concentreren omdat ik heel veel aan hm denk (en ik zit naast een aardig meisje) Ik word heel jaloers op de mensen waar hij mee praat, ik wil het graag vertellen aan hm maar ik ben bang dat het alles veranderd dat hij niet meer naar me kijkt of met me praat, en als ik op het punt sta om het te vertellen plas ik bijna in mn broek van de zenuwen. ik heb echt het gevoel dat hij de Ware is allen ik ben dat denk ik niet van hem verdrietig

Ik ben bang dat ik dood ga, ik heb vandaag 2 keer zomaar een bloedneus gekregen(op school) en in de film Achste groepers huilen niet kreeg zei ook een b;loedneus en had leukemi, ook heb ik een raar ding op mn tong(dat kli kt raar) maar ik ben daar ook niet echt zeker over, ook heb ik waarschijnlijk een te lage bloeddruk want elke keer als ik opsta heb ik zwartewazige dingen voor me ogen en dat ik echt snel weer moet zitten omdat ik anders omval, hoe kan ik mn bloeddruk omhoog krijgen(ik eet geen roodvlees, eigenlijk bijna geen vlees), Ook heb ik een bril en nu al min4 ofzo, ik zit acher in de klas en kan vaak het bord of scherm niet zien, dan moet het altijd worden ingezoomt voor mij en dat vind ik best vervelend, Maar als ik mn bril versterk dus dat ik andere glazen krijg met meer sterkte is dat ook heel slecht voor je ogen en word het alleen maar erger. wat moet ik doen toch een andere bril of gwn dit houden?

Help me alsjeblieft
xx

06 mrt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xxCoco
xxCoco, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende