Oeff

Woow lang niet geweest, dat komt doordat ik er achter ben gekomen dat dit niet zo privé is. iedereen kan het lezen en dus kunnen mensen je ook herkennen en dan weten ze je geheim. Ik ben er dus achtergekomen dat er iemand MyDiary heeft en dat ze dus ook verliefd is op Spike,( ze zit bij mij in de klas en is een hele goede vriendin van me) Alleen zei weet dus niet dat ik dat weet. Ik zit er best wel mee want ik ga er nu heel erg op letten of hij naar haar kijkt enzo, en dat ze het me niet gewoon vertelt. Ik weet dat zei er ook niks aan kan doen dat ze verliefd is (dat overkomt je gewoon), dus dat is het ook niet alleen dat ze me niet vertrouwt. Naja ik moet het maar laten
Ik begin Spike steeds leuker te vinden, Vandaag keek hij echt in me ogen en hij lachte zo lief! Ik weet echt niet wat ik moet doen, Dat hij nu nog steeds niet door heeft dat ik hem leuk vind het is toch overduidelijk? De jongens uit de klas zeggen ook dat wij elkaar de hele tijd echt aankijken (gehoord van Semmy) dus dat het net lijkt of we elkaar leuk vinden (voor mij is dat ook zo alleen weet ik niet of hij mij ook leuk vind) Ik wil echt weten of hij ook altijd aan mij denkt en wat hij nou echt van me vind.

Verder is er vandaag niet echt iets gebeurt, Norhan is jarig dus we hebben cadeau'tjes geven dus dat was wel heel gezellig.
Hoop morgen weer op zo'n leuke dag met me vriendinnetjes
x
04 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xxCoco
xxCoco, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende