Diploma op zak!

Jawel, het diploma is binnen! Was leuk en alles, besefte het eindelijk een beetjeerg vrolijk. Mijn favoriete leraar zat al echt superschattig en ontroerd te kijken tjndens mijn toespraak. Het liefste had ik hem gevraagd maar ik weet dat hij dat niet doet, toespraken houden. Nu weet ik misschien ook waarom. Maar in iedergeval; hij zei aan t einde; ach, ... jou ga ik echt missen! Niet perse alleen als leerling, maar als mens! Ja, dat meen ik, je bent zo'n leuk mens! Echt superlief. Hij is echt ook geweldig, de meest hilarische maar ook echt goeie gesprekken mee gehad. Die lessen ga ik echt missen.
Hoorde ik dat hij speciaal onderwijs gevolgd heeft. Nu vertel ik dit niet verder aan klasgenoten want het zal misschien niet bij iedereen in goede aard vallen, maar ik hoorde t vanavond van een lief vriendinnetje van mij en ik heb nu een nog groter ontzag voor die man! Vrijwel elke leerling vind hem hilarisch, hij geeft onwijs goed les en man o man, je merkt niet dat hij wat zou mankeren; hij heeft t toch maar gedaan allemaal/hij doet t toch maar allemaal! Echt diep respect (al heb ik een beetje een heel gekregen aan t woord respectnahnah). Groot ontzag is misschien beter. Ja, die lessen, die man, die ga ik echt missen!

Voor de rest: ik ben blij dat ik er vanaf ben en ik hoop op een goede nieuwe start! Mn toespraak was ook echt heel lief gedaan. Ja, drama en de toneelstukken etc ga ik ook wel missen. Maar de beste jaren op die school heb ik in de onderbouw beleefd, dat was echt fantastisch. Daarna niet zo denderend. Maar alsnog, ben blij dat ik daar klaar ben. Al zal ik het heus nog wel eens missen zo af en toe. Over het algemeen heb ik daar een hele leuke tijd beleefd! Ben benieuwd wat deze zomer en het nieuwe studiejaar mij zullen brengen.

Gek he, ik ben klaar! Zomervakantie tot september! Net ook even bij vriendin van werk (en geslaagd voor havo dit jaar) thuis geweest; klein feestje met een paar mensen; was gezellig! Had ik wel weer even nodigvrolijk. Morgen weer feest! Nu moet ik eigenlijk slapen maar ik heb zoveel enthousiasme in me! Vandaar dat ik nu alles eruit schrijf in dit warrige verhaal!erg vrolijk

Ben benieuwd wie ik volgend jaar nog terug zie!knipoog Heb er wel zin in, hopelijk terecht!vrolijk
01 jul 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende