Dissociatie

De laatste tijd heb ik erg vaak het idee dat mensen over mij praten. Op een negatieve manier. Laatst hoorde ik iemand zeggen dat alles wat die dag fout ging, door mij kwam. De grap is dat diegene dat niet zei..

Soms word ik wakker en heb ik zo levendig gedroomd, dat ik niet goed meer weet of het echt gebeurd is of niet. En dat is erg verwarrend. Ook heb ik soms dingen in mijn hoofd, zonder precies te weten waar ze vandaan komen. Heeft iemand dat nou gezegd, denk ik dat nou of heb ik dat op tv gezien? Na een tijdje denken weet ik dat vaak wel weer.

Het is gewoon heel erg verwarrend. Vooral die gekheid in mijn hoofd over dingen die ik dan verzin. Ik kan een compleet eigen waarheid hebben over mensen, die dan op niks gebaseerd is. En die hebben dan wel een heel negatief effect op mij. Ik kan me er zo kut over voelen, helemaal in mijn eigen wereld trekken en me eenzaam voelen terwijl die mensen geen idee hebben. Die mensen doen helemaal niks fout. Het is mijn hoofd. Mijn hoofd verzint van alles en ik moet zelf maar uitvogelen wat echt is en wat niet.

Laatst had ik een droom dat twee mensen elkaar erg leuk vonden, op niks gebaseerd maar ik neem het mee in mijn echte leven en nu heb ik elke keer een kleine steek als ik ze samen zie. Dan denk ik 'ja, zie je, zij is zoveel leuker'. Dat probleem heb ik sowieso met mannen die ik leuk vind, ik denk dat andere meiden leuker zijn en kan me niet voorstellen dat ze op mij zouden vallen. Dus laat ik het maar. En als ik dan ook nog eens zulke dingen droom, word ik helemaal gek.

Ik ben niet zo tof bezig de laatste tijd.

bah!
11 jun 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende