Dit moet ik Kwijt

Dit moet ik kwijt,boos
Vanmorgen en gisteren heb ik weer contact gehad omtrent Mijn eigen vlees en bloed.
Wanneer ik haar weer ging zien de rechter had bepaald 1 keer in de 2 weken een woensdag 4 uurtjes.
Nou de laatste keer dat ik haar gezien heb was met tegenzin van haar vader mijn ex en dan maar 1½ uur de reis tijd alleen al was een half uurtje heen en weer.dus ik heb haar maar een Uurtje in totaal gezien.
Nu aanstaande woensdag dus net voor kerst zou ik haar weer zien,maar volgens mijn ex mag ik haar nooit meer zien of spreken WAAROM kan hij niet zeggen (hij heeft gewoon geen rede) telkens als mijn dochter bij me is geweest heeft ze het leuk en gezellig gehad dat vraag ik telkens weer.
Gisteren heb ik mijn Ex gebeld rond 20.00 uur omtrent aanstaande woensdag ik kreeg haar niet te zien zei hij.Nu heb ik rond 18.00 uur gebeld naar mijn dochtertje (bel moment heeft de rechter bepaald)maar weer kreeg ik die domme Vrouw van mijn ex er aan en die begon ook al grof bah! tegen me te praten (sorry hoor maar daar ben ik niet van gediend)later mijn ex ook en toen flipte ik mag ik ook eens boos zijn en heb ik ik Klootzak geschreeuwd naar hem en toen woest opgehangen.
Mijn Vriend (Nu) die vondt dat ik dat niet had moeten doen ik zei nee ik moet me laten afkafferen ik was zo boos.
Ik Zie waarschijnlijk mijn eigen mooie prinsesje nooit meer voor haar ben ik verhuisd naar Limburg maar liefs ging ik nu weer terug naar Rotterdam of nog verder (timboektoe)Ik wil gewoon een ruistig leven zonder dat gezeik van mijn ex en zijn nieuwe vrouw,mag ik ook gelukkig zijn met mijn vriend en nu baby in mijn buik.
Gr.Lhuilen
18 dec 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lilian71
Lilian71, vrouw, 53 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende