Doei oude vrienden, hallo nieuwe!

Ja en dan betrap je jezelf er meteen al op dat je stiekem naar de bonbons op het bureau naast je zit te gluren. Als ik er zo overna denk wordt dit moeilijker dan ik een paar uur terug dacht. Het is niet dat ik er tegenop ga zien maar het wordt allemaal wat realistischer. Ik ben een typische Sjaak Afhaak en dat wil ik nu dus niet meer zijn! Dus ik ga dit volhouden. En mocht ik ooit een keer een slippertje maken dan ga ik gewoon nog fanatieker verder, wel met een deukje in mn ego natuurlijk.

Er zijn zat mensen die 50 kilo afvallen alsof het niks is en ik zit te miepen over die 6 kilo die ik in totaal kwijt wil. Het is gewoon een kwestie van een mindset, ik moet ff de knop omzetten en gaan met die banaan. Oh een banaan! daar heb ik wel zin in haha! nee ik ga zo braaf aan de appel want die heb ik in mn tas en dan nog even mn stagedagje afmaken.

Ik heb besloten dat ik de komende 69 dagen afscheid moet gaan nemen van een aantal vrienden en een aantal nieuwe vrienden zal moeten maken. Zo moet ik mijn beste vrienden chips en chocola even op vakantie sturen, en ook koekje en ijs mogen even niet meer langs komen. Nieuwe vrienden worden worteltjes, druiven, tomaatjes en komkommer vrolijk het scheelt dat ik die altijd al heb gemogen..

Ik ben toch wel heel blij dat ik deze afvalrace niet alleen aanga, Patries en ik gaan elkaar steunen in deze moeilijke tijd vrolijk en de andere helft van nederland uiteraard. Pas ergens gelezen dat vrouwen na gemiddeld na 5 weken en een paar uur hun dieet opgeven. (met als grootste oorzaak chocola).. ik ga even laten zien dat vrouwen ook best 69 dagen een dieet vol kunnen houden. Naja ik kan wel heel stoer 69 dagen zeggen, maar dat is pas de eerste tussenstop. Uiteindelijk moet er op 1 juli 6 kilo af zijn.. das iets meer dan 5 weken en een paar uur. maar ik kan dit! Met de hulp van Patries en bovengenoemde nieuwe vrienden ga ik deze dagen helemaal doorkomen!
Nu mn tas induiken opzoek naar mn appel!
18 feb 2013 - bewerkt op 18 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Manoukat
Manoukat, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende