Mijn middagje bij de politie

Ja en toen was het vrijdag zover, ik moest een middagje doen alsof ik bij de politie zit om een collega van mijn vriend in de maling te nemen.. Het ging als volgt..
ik kwam tegen een uur of 7 's avonds aan bij het adres waar ik mijn vriend op moest halen, eenmaal binnen ging een van de kinderen van die collega keihard janken omdat hij bang was voor politie

thanks dude

Vervolgens kreeg ik allemaal vragen over vanaf wanneer kinderen voorin de auto mogen zitten, daar heb ik me goed vanaf gebluft door te zeggen dat ik daar als recherche niet zo veel mee te maken heb.

men was onder de indruk, zelfs vriendlief

Vervolgens werd mij gevraagd hoe ik dat dan deed, die opleiding, als ik pas een week mijn rijbewijs had.. Toen heb ik een heel verhaal gelult over dat ik in dit deel van mijn opleiding altijd met een senior mee loop, die toevallig bij mij uit de buurt komt dus we rijden altijd samen.

men geloofde me, en vriendlief begon het allemaal steeds leuker te vinden

Aan het eind van de avond het (in het begin) jankende kind op schoot gehad en die was toch minder bang voor politie dan verwacht. Al met al geloofden ze me allemaal en kon vriendlief in de auto niet stoppen met lachen.

missie volbracht, dacht ik zo
12 mrt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Manoukat
Manoukat, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende