Grrrrr

Oh ik kan me hier toch zo aan ergeren! Ik ga met mijn vriend en 2 vrienden op vakantie, naja dat is de planning. We zijn tot de conclusie gekomen dat we naar een camping willen maar omdat we geen tent hebben gaan we er 1 huren. Dus ik had een aantal campings opgezocht en de links doorgestuurd met de vraag of ze even wilden kijken welke ze leuker vonden zodat we kunnen gaan boeken. Ik vind het namelijk wel fijn als het allemaal gewoon vast staat.
Maar neeee niemand die even kijkt wat voor campings ik uitgezocht heb, niemand die zelf even kijkt naar campings.. als ik er vervolgens naar vraag krijg ik antwoorden als: 'ja ik ben druk met werk, we kunnen binnnenkort even gaan zitten om het erover te hebben.'
ohh dus jij werkt 24 uur per dag 7 dagen per week? nooit toegang tot internet? vervelend voor je zeg.. hoe moeilijk is het om even een link aan te klikken en te kijken wat je het leukst vindt? En jaa we zouden binnenkort kunnen gaan zitten om het erover te hebben maar ze zeggen altijd af!

Nu zie ik de bui al hangen dat ik straks samen met mn vriend de camping uit moet zoeken en dat ik achteraf alleen maar gezeik over me heen krijg dat ik de verkeerde camping heb gekozen..

zucht
27 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Manoukat
Manoukat, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende