doen? of tog niet?:S

ik bn egt SO verliefd, maar k weet dus niet of hij mij ook leuk vind, n vriend van mij denkt van wel en een paar vriendinnen ook, maar k weet t niet! ik twijfel heel erg! en tja.. als het op verkering vragen aankomt ben ik nogal een schijtluisnahnah en hij zit bij mij in de klas dus als hij nee zegt zie ik hem elke dag als de school weer begint!!verward en tja, als hij ja zegt is dat natuurlijk niet erg maar ik weet het niet!
soms denk ik; doe gewoon! wat heb ik te verliezen! maar dan denk ik; nou je verliest alleen dat blije heerlijke verliefde gevoel dat gaat over in een gebroken hart en pijn als je hem ziet... dus dan doe ik het weer niet... tja, ik weet niet of iemand dit echt boeiend vind en of iemand dit leest maar als je dit leest wil je dan plies een tip of mening geven?? nahnah of ik het wel moet doen of niet?
ik had hem trouwens voor de vakantie een mailtje gestuurd met daarin of hij met mij wou (op aandringen van die vriend van mijnahnah) maar wel zo dat het niet echt in mijn handschrift was en toen stuurde hij terug hé is dit een geintjegaap! hij geloofde het dus niet... eigelijk zou ik het ook niet geloven als ik hem was maarjanahnah

njaa als j n tip of mening wil geve; heel graagengelnahnah

Kusverliefd
22 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende