Don't worry, be happy.

Ik hoor wel eens van mensen, dat ze bijvoorbeeld niet goed met hun ouders om kunnen gaan, of met hun broers/zussen niet. Dan denk ik al, wat ben ik blij dat ik wel goed met m'n zussen, ouders en ook met m'n zwagers om kan gaan.

Het gaat dan niet perfect met het liefdesleven van mij, ook heb ik bijna nooit geld, maar dan ben ik blij dat ik goed met iedereen om kan gaan met mijn familie + zwagers.

Mensen maken soms ruzie om dingen, dan denk je weleens van, waarom maak je daar ruzie over? Er zijn natuurlijk ook weleens mensen die hebben ruzies over dingen, ja daar kan ik het mij wel van voorstellen dat ze daar ruzie over maken, maar ik probeer altijd zo weinig mogelijk ruzie te maken. Ik probeer ook altijd elke dag lekker happy over straat te lopen zo van, kijk mij, ik ben gelukkig. Ik heb natuurlijk ook weleens die dagen dat het niet loopt, of iets niet gaat zoals ik het wil, maar dan ga ik andere dingen doen zodat ik iets ga doen wat wel loopt of wat wel gaat zoals ik het wil.

Ik heb ook altijd in mijn hoofd, alles komt goed. Maakt niet uit wat er gebeurd, het komt vanzelf allemaal wel weer goed. Bij kleine ruzies makkelijker dan bij grotere ruzies, maar als je er allebij aan werkt, dan is het zeker weten binnen een week of 2 á 3 over en kan je weer doorleven zonder één of andere ruzie achter in je hoofd. Ik hoor soms echt mensen ruzie over dezelfde kleren, over kleine geldzaken etc. Dan denk ik, waar maak je je zorgen over.

Houdt daarom deze zin in je hoofd, als het even niet zo goed gaat.

'Don't worry, be happy'.

Bedankt voor het lezen van dit verhaal en take care of yourself and each other: ''Jerry Springer''vrolijk
08 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ThE-MonkeY
ThE-MonkeY, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende