Dronekne geschreven

shit man, net uit geweest met vrienden.
Erg leuk, maar een tripeltje te veel op. Jezus wat slaan die dingen aan man, dizzy als een mofo.

Ondanks dat ik me heb vermaakt zit ik constant met een vervelend gevoel in mijn hoofd, een gevoel dat ik nooit eerder heb ervaren. Ik mis hem heel erg, echt heel erg. Ik twijfel niet meer en heb mijn gevoel geuit en 'hard to get' iets losgelaten, maar nouik dat heb gedaan merk ik dat hij minder smst/belt etc. godver. Ik wil hem niet contacten, ik wil dat hij dat doet.

Duidelijkheid, na al die weken het ik het er nog niet met hem over gehad hoe het nou precies tussen ons zit. Ik wil hem zien, ik wil hem aanraken, ik wil hem naast hem liggen, ik wil hem kussen, ik ik wil lief voor hem zijn.

Zijn schoolbandje ligt op mijn bed, nog steeds.. Sinds die avond doet hij anders, maar ik heb geen idee waarom. Agh, ik kan hier echt heel slecht tegen.

Ik hoopte hem net nog tijdens het uitgaan te zien, helaas zag ik hem niet. Een leuke avond zat er na 2am niet meer in, mijn gedachten kon ik niet verzetten. Puur het feit dat ik nu geen controle en overzien heb over onze situatie geeft een een gevoel van machteloosheid. Uit ik een keer mijn gevoelens, doet ie opeens raar.

ikhaatditzoerg. ik ga slapen met mn dronken kop.x
11 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mijngevoel
mijngevoel, man, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende