eehmm..

waar zou ik eens beginnen.. njaa laat ik maa gewoon ff bij school beginne..
6 uur ging me wekker.. pff khad echt geen zin om eruit te komen.. ik kon gister zo als gewoonlijk weer niej slape.. half 7 schrok ik weer wakker.. kuttt.. ik gauw uit bed springe.. en me klaarmake enzoo.. njaa was wel optijd..

ik op school aangekome.. kom ik erachter dat een meisje waar ik vorig jaar bij in de klas zat.. de toest niet goed gemaakt had dus kon niet door naar de 2e.. ze zou dus weer bij mij in de klas komen.. vond ik wel leuk want zei is wel aardig.. wij in de klas gelijk allemaal bij elkaar gaan zitten.. alleen zo'n stom kut kind die ik ook van vorig jaar ken.. moest naast mij zitte.. zij is echt dom pfff.. zit alleen maar de hele dag door te smse en zegt geen woord.. maa ze denkt dat ze heel wat is.. maa ze is vet lelijk.. niet dat ik zo knap ben ofzo.. maar in elk geval knapper dn haar.. das ook niej zo moeilijk maagoed.. Zo zate we mooi met alle gezellige lui in de klas.. maar doordat er nu nog een paar bij zijn gekomen hebbe we nu 33 leerlinge in de klas.. (24 meisjes, 9 jongens) dus moesten we naa een ander lokaal.. nu zitte we weer in ons oude lokaalOK! kzit bij et raam.. alleen zijn ze daarnaast de gymzaal aan het bouwe dus beje irritant.. die ketting van de hijskraan knalde tegen het raam aan.. kschrok me dood.. geschokt maargoed.. dur zitte wel grappige jongens voor ons.. beetje van die lui die hele tijd door ouwehoeren.. achter ons zitten van die kakwijfen.. njaa eerst weer onze mentor die nog ff paar dingetjes ging uitlegge.. was saai.. toen religion.. moeste we wat in groepen doen.. moest k met dat kutkind en die 4 kakkers in een groep.. mahh echt kut.. kheb gewoon niks gezegt.. dat was echt kut en saai.. njaa toen ehmm wat hadde we toen.. ojaa duits... moeste we zo'n cd tje luistere.. was iemand die vertelde de geschiedenis van iemand anders.. maa kreeg dur niej veel van mee.. intresseerde me ook niej echt ofzoo.. moeste we weer in groepjes.. ma nu moest ik met 2 jongens die voor ons zate en weer dat kutkind want tja die zit tenslotte naast me.. maarja.. niemand had opgelet dus niemand wist wat ze moeste zegge.. toen ging de bel gelukkignahnah wij w8en op de volgende leraar.. kwam maar niet.. komt de direkteur binnen.. jaa pak je spulle maar.. ga maar naar huis.. okee mzzl..
3 uurtjes les gehad.. kon ik weer gaan..
nog ff schriften gehaald en toen met me moeder weer terug gegaan.. die was ook in feldkirchen..

Vanmiddag op amiro gereden.. mijn moeder ging eerst ff.. was wel grappig.. want hij heeft een heel vaag drafje en dat is me moeder niet gewend.. maja ging later wel beter.. ik heb daarna nog ff buitenritje gemaakt.. gewoon rustig in stap, want het was allemaal nieuw voor amiro.. en tja.. alles is eng he.. agh.. ging opzich wel.. alleen op de terugweg moest ik em behoorlijk inhouden want hij wouw het liefst trug galopperen naar de andere paarden.. geen strak plan bij de weg..

njaa gnoeg over paarden..
ik ga ze voeren.. omkleden..
en dan ff ete want ik moet zoo naar aqua nordic walkingengel

d0egggverliefd
09 sep 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van x_Myrthe_x
x_Myrthe_x, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende