morgen school!!!!!!o_o

geschokt

vndaag was me laatste dagje vakantie.. morguh bgint school weer.. mn als ik er aan denk sgijt ik al 7 kleuren stront.. (niet letterlijk)

vandaag..
najaa laat ik maar bij vanacht beginne.. eerst kon ik gisteraaf alweer niej in slaap kome.. toen werd ik 's nachts wakker.. moest ik naa de wc.. ik hoef normaal nooit 's nachts.. later werd ik weer wakker.. omdat het overal jeukte.. paar sec. later hoor ik..: zoem zoem zoem.. maaahhh kutmugboos Ikke met me duffe kop dat anti mug zooi opgezochts.. dat op me lijf gesmeerd en toen me bed weer in gedoke.. 8 uur ging de wekker weer.. pfff khad gzegt dt ik de paarden wel brokken zou geve.. slecht idee.. daarna me bed weer ingedoken.. maa ik kon niej slape.. dus heb ik een boek gepakt.. hele boek in een keer uitgelezen.. njaa toen was het 11 uur ofzo.. gdoucht.. daarna ff de wei vn lady uitgemest.. mijn moeder had de stal al gedaanerg vrolijk

hmm wat had ik toen gdaan.. ojaa lady ff een wasbeurt gegeven.. want diej was echt vies.. maar dat beest heeft een hekel aan wasbeurten.. ze vind ut water zo koudnahnah njaa na die tijd was ze weer vn diej viezigheid af en ook van die jeukende huidschilvers.. ikke een rondje met haar over het weiland lopen.. kon ze beetje aandrogen, want dur stond behoorlijk wat wind.. trekt ze me hele tijd mee omdat diej wil etenverward druk ik haar haar weiland weer in.. jaa hoor wat doet iej.. door het zand rollen.. kutbeestnahnah
njaa toen nog naa jubileums feest van de camping geweest.. was ook geen zak aan.. beje vn dt jodel muziek.. njaa.. waren we dus ook snel weer weg..

thuis wou ik nog ff op lady rijde.. had ik lady opgezadelt.. hing de lucht vol donkere wolken.. kd8.. hmm misschien redi k het als ik ff snel een rondje doe.. ik zit nog maar net en jaa hoor drup drup drup.. ikke twijfele of ik verder zou gaan of trug.. ondertusse was ik al halverwege het weiland toen ik BOEM hoorde.. okkeee ik ga al trug.. ik in galop weer trug.. dt beest weer terug geflikkert in die wei.. naar binnen gerent om die paarden naar binnen te halen..
als ik dat heb gedaan kom ik tot de ontdekking dat de tuinkussens nog buiten liggen.. f*ck zooi.. (kwas alleen thuis namelijk) ikke diej dinge pakke.. lag gewoon al heel plas water op.. oeps.. noujaa die in de schuur gelegt.. kwame me ouders thuis.. kd8 jaa lekker zijn jullie.. ik ben klaar.. kome jullie er aan zette..
agyhaa
verder niet veel beleefd..

ojaa voor school weet ik nu ook zo ongeveer alles.. morguh 10 voor 8 op school zijn en wat te schrijve meenemen.. en busausweis krijg ik op school.. in ut bgin kun je gewoon gratis met de bus.. weet ik dt ook weer..ff aantal smsjes verstuurd hahah..
mjaa.. ik ga dur vandoor.. ff me spullen pakken en hopen dat ik kan slape.. kben vet zenuwachtig..

doeggverliefd

ps.. boeit me niej zoveel als andere het ook leze.. als hun het wille leze.. moete ze zelf wete.. kzet dur tog neer wat ik er neer wil zetteknipoog
pps.. morgen me nieuwe kleren aanerg vrolijkerg vrolijk

07 sep 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van x_Myrthe_x
x_Myrthe_x, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende