Een ziekenhuis bezoekje.

Vandaag was ik al niet zo blij, want het is een half jaar geleden dat m'n ex mij vroeg. Ja, precies, hoe krijg je dat nou voor elkaar? Tja, ik heb echt geen idee. Maar het ergste is dat ik 'm ontzettend erg mis. Ik dacht dat deze dag niet erger kon worden, maar nooit te positief denken, het kon namelijk nog erger..

Het derde uur had ik met mijn klas gym en we gingen judoën. Alle jongens waren natuurlijk ontzettend enthousiast, de meisjes wat minder. Ik vond het eigenlijk best wel grappig, dus ik ging fanatiek aan de slag. Het was de bedoeling dat je partner op het matje ging liggen op haar of zijn buik. De ander moest proberen om haar/hem op z'n rug te krijgen. Bij mij lukte het al snel, alleen deed ik het verkeerd volgens de docent dus moest ik het opnieuw doen. Dus ik probeerde het opnieuw in de hoop dat het nu wel lukte. Ik kreeg haar op haar rug en daarna leunde ik op m'n handen. Geen idee waarom ik dat deed maarja .. Ik knakte door m'n handen heen op dat moment, en ging op m'n rug liggen en deed even helemaal niks. Ik voelde de pijn door m'n arm lopen in steken. Ik liep naar de docent toe en ik kreeg gelijk een mitella om. De pijn werd steeds erger, dus er kwamen allemaal mensen die me hielpen. Uiteindelijk moest ik naar het ziekenhuis.

Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis wist ik al gelijk maar welke afdeling ik moest. Ik heb namelijk al wat ervaring met gebroken of gekneusde enkels, polsen of duimen. Ik liet daar een röntgenfoto maken.

Na een halfuurtje wachten kreeg ik de uitslag, het was niet gebroken! Alleen maar gekneusd. Daar was ik super blij mee, want ik had geen zin om 2 maanden in het gips te zitten..

Deze dag kon niet nog erger worden natuurlijk, na een ziekenhuis bezoekje en dat gedoe met m'n ex. Nja dat dacht ik, want toen ik thuis kwam kreeg ik een whatsappje van een jongen bij ons op school. Hij zit in de vijfde.. En ik zag 'm lang geleden wel een beetje zitten, en hij mij opzich ook wel. Maar hij whatsappte me dus en zei: 'hee, heb jij me een roos gestuurd?' Ik zei nee, maar hij geloofde het niet, want hij stuurde een foto met het briefje waarop stond dat die roos van mij kwam. Dus ik wil nu echt weten wie de roos gestuurd heeft, want ik zelf heb 'm niet gestuurd! Nou denkt de hele school dat ik hem superduper leuk vind, en dat is echt niet leuk.. Het is niet anders, ik ga wel even goed met 'm praten, dat ik het niet was.

En jij, ook iets raars meegemaakt op deze dag? Of juist iets superleuks? Tell me x

14 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kissyeah
kissyeah, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende