Eerlijk zijn

Ik heb weer een hoop gedoe met mijn ex. Zowieso door zijn vriendin. Hij vertelde me een paard dagen geleden dat hij me niet meer wou zijn. Dat hij loyaal wou blijven aan zijn vriendin en spijt ervan had dat hij me toch een paar keer had gezien.. want toen is hij vreemdgegaan.

Nu is het weer een hoop drama en word er gek van. Ik weet niet hoeveel langer ik dat nog aankan. Hij heeft me nu weer overal op verwijderd en op whatsapp is hij heel gemeen tegen me. Hij heeft totaal geen respect voor me. 2 weken terug ongeveer beweerde hij heel wat anders. Ook al wou hij geen relatie met me, beweerde hij dat hij heel veel om me gaf en wou dat ik gelukkig was. Maar nu duwt hij me steeds verder de afgrond in. Hij ging ook dreigen met bepaalde dingen. Dus ik begon terug te dreigen met dat ik zijn vriendin een berichtje zou sturen met wat screenshots over onze gesprekken waarin ook voorkomt dat hij is vreemdgegaan.

Ik zit in een dilemma. Het liefst stuur ik haar alles. Ik wil dat ze weggaat. maar ik weet ook dat dat gewoon heel erg egoistisch is en dat ik me er verder niet mee moet bemoeien. Maar omdat hij me zoveel pijn gedaan heeft, gun ik hem dat ergens. Gemeen? In iedergeval is hij niet zo eerlijk als wat hij beweerd en hij zal ook nooit veranderen. Dat weet ik zeker.

Ook hoop ik nog steeds dat het ergens goed komt. Niet een relatie maar dat we wel normaal tegen elkaar kunnen doen. Ik mis het gevoel dat er iemand is die om me geeft. Iemand die me een knuffel geeft als ik het nodig heb. Vooral nu het ook drama is in mijn vriendengroep. Ik weet ook dat als ik haar een bericht stuur erover dat het nooit meer goed zal komen tussen hem en mij.

Maar op het moment ben ik zo boos en gekwetst door zijn harde woorden, dat ik het niet meer weet.

Wat moet ik doen?
15 dec 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Riobamba
Riobamba, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende