eerste verhaaltje

Hallo allemaal,
Nou hier dan mijn eerste verhaaltje, beetje onwennig nog.
Zal vanzelf wel los lopen.
Eventjes voorstellen: ik ben "summer" , ik ben 18 jaar en woon in Voorburg in zuid-holland. Heb eerst mijn VMBO diploma gehaalt, daarna met bloed zweet en tranen me havo diploma. Waar ik "voor de lol" aan begonnen was om het maar in 2 jaar achter me vmbo aan te doen eindigde in een drama maar uiteindelijk toch geslaagd. Sinds dit schooljaar begonnen aan een opleiding waar ik het onwijs naar me zin heb. Opleiding voor schoonheidsspecialiste. Iets wat ik al toen ik een klein meisje sinds groep 7 wil doen.
Verder zit ik op de sportschool waar ik ongeveer 3 avonden in de week doorbreng en verder vind ik het leuk om in me vrije tijd een boekje te lezen, tijdschriftjes, tv kijken, winkelen en met vrienden leuke dingen doen en in de zomer terasjes pakken.
Waarom ik dit dagboek nu ben begonnen?? Tsjah das mij ook een raadsel moet ik je eerlijk vertellen. Tijd vullen? nee niet echt, weinig minuutjes dat ik echt niets te doen heb, denk dat het meer is uhhh dingen waar je veel over na denkt op te willen schrijven. En in dit geval typen. Aan vrienden vertellen! natuurlijk kan ik daar alles kwijt maar typen,,, misschien ook lichte vorm van therapie. rust vinden in je hoofd over dingen waar je mee zit, weet ik het, ik zie wel. Waarom ik nu begin met een online dagboek is mij een evengroot raadsel als waarom mensen mijn verhalen zouden willen lezen. Haha dus we zien wel,
Nog een fijne avond, alvast slaap lekker en tot snel!

-XxX-
08 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van summer
summer, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende