hey "Vreemdeling"

"Nee je hoeft niet naar huis vannacht, we hebben al zo lang gewacht...." Knalde uit de radiowekker. 6.45 en de wekker stond weer voor de eerste schooldag. Pfff dat valt me zwaar na twee weken van vakantie. Waarin ik welliswaar een aantal keer vroeg op moest staan i.v.m. werk of andere verplichtingen maar school, das andere koek.
Zit je vervolgens in een bus vol schreeuwende drukke Engelsen op het verschrikkelijke tijdstip van vijf over acht! Na drie haltes stapt er een jongen in met een bekend gezicht. Plaatsen kon ik hem niet en of dat lag aan het tijdstip of aan mijn geheugen weet ik niet maar het irriteerde me behoorlijk. Hij kon mij niet zien omdat het te druk was en er mensen in het middenpad stonden maar hij ging naast me zitten aan de andere kant van het middenpad. Heb eventjes mijn ogen gesloten en ineens schoot me iets te binnen:
In de zomervakantie heb ik een profiel op hyves aangemaakt waar ik een jongen tegen kwam die er zeker niet verkeerd uit zag! Toen ik las dat hij uit dezelfde plaats kwam als ik heb ik hem gewoon als vriend toegevoegd en één keer op msn gesproken. Tijdje geleden alweer. Nu blijk die jongen ineens op niet meer dan een meter afstand naast me te zitten. Maar ja wat moet je daar nou mee... hij kent mij nie en ik ken hem eigelijk ook niet. Vond eigelijk nog knap van mezelf dat ik iemand herken die ik eigelijk nie herken haha vrolijk Maja wist dus niet goed wat ik moest doen,,,, heb dus maar besloten zo'n 20 minuten van zo'n mooie gezichtje te genieten blozen hihi
Net op msn hem maar even gevraagd of hij het ook zo druk vond in de bus, haha. Hij snapte er weinig van maar na uitleg begreep hij mijn vraag en vertelde me dat ik hem voortaan gedag moet zeggen. Of ik het lef heb vraag ik me af maar na een zware start van de dag maakte een vreemde mijn dag toch weer eventjes goed!

-XxX-
09 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van summer
summer, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende