Eten, waarom?

Waarom moet ik eten?
Waarom wil ik eten?
Waarom draait het daarom?
Waarom heb ik, nadat ik zo ontzettend goed was afgevallen, er weer zoveel aan gegeten?

Waarom? Terwijl ik zo ontzettend blij was met m'n nieuwe figuur. Waarom?

Ik was eindelijk afgevallen. En flink ook. Zonder dat ik er over na had gedacht. Ik was zo druk met andere dingen en ik had geen trek. Hoepla, maatje 36! Eindelijk kon ik de kledingstijl aan die ik wilde, eindelijk had ik een figuur waar ik superblij mee was. En dan toch, de roes was voorbij, ik was weer terug op aarde en in plaats van streng zijn en mijn figuur zo houden begon ik met eten. "Dat mocht, want ik hoefde niet meer af te vallen."

Zo onwijs kut. Het positieve is wel dat ik dus toch kan afvallen, dat weet ik nu. Dat is fijn. Nu weer opletten en beginnen met sporten. (Al sportte ik in de tijd dat ik zoveel ben afgevallen ook niet..) Maar ik wil zoveel lekkers proeven, ik wil eten. Constant.

Waarom? Is het die bepaalde leegte die ik dan met eten op wil vullen? Zo'n cliche verhaal? Nouja, we zien 't wel. Proberen eraan te werken maar weer.. Diepe zucht.. Ik kan mezelf er nog steeds om vervloeken; ik had eindelijk dat lijntje waar ik jaren van had gedroomd, waarvan ik dacht dat het voor mij (met mijn schildklier) onmogelijk zou zijn; verpest ik het! Maargoed, zo denken helpt niet dus kop op; we gaan er weer voor. Terug naar een mooi figuur!

..

19 feb 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende