everyday's a lesson #3

Zo, daar zit je dan, om 8 uur in de ochtend bij Nona thuis, nadrinken met Remco na een leuk hardcore feestje en flink wat geplank op me vertrouwde city cruiser (kleine afstands skateboard voor de onwetende), op Nona der laptop, terwijl zij ligt te slapen, onwetende dat ik voor vannacht, of liever gezegd ochtend, een logee ben.

Ik heb veel gepraat met Remco, onder het viaduct, met het genot van (nog) een biertje en een (nog) een shaggie erbij. Gevoelige onderwerpen zijn aan het licht gekomen, over me exen, me fouten uit het verleden, lowlands 2009 en nog veel meer. Alleen was het niet echt een openbaring wat ik meemaakte, maar meer een herinnering aan betere tijden waarin ik het slechter had dan vandaag de dag, de tijd die mij heeft gevormd tot de activistische, jongewerkende, pedagogische kunstenaar die tevens aan skateboarden doet en overal zijn hart en ziel in kan steken op een proffesionele wijze hoofd van een vrijwilligersgroep en ga zo maar door die ik vandaag de dag ben geworden. Ik ben er niet aan toe om het desbetreffende onderwerp aan het licht te brengen, maar dit wil ik wel zeggen.

Ik kan NIET met je leven, je houdt me tegen in mijn ontwikkeling, ik ben verder dan jouw, ik kan meer dan jouw, ik wil meer dan jij wilt. jouw ideeën zijn gefocused op reizen, feesten en vrienden. mijn ideeën zijn gericht op het bijstaan van de maatschappij en iedereen die daar inhoort. wij kunnen niet bij elkaar zijn, dat is wat de natuur mij probeert te vertellen.

Maar deze waarheid, waarvan ik het moeilijk vind om het te aanvaarden, betekent niet dat ik niet van je hou en wilt dat je gelukkig word.

Ik mis je, en ik wil je terug.

maar ik weet dat het niet kan, en op een dag zal ik het kunnen aanvaarden, na al die jaren.
Ik weet heel goed dat IK het verpest heb, je gaf me alles wat je maar kon, en zelfs meer, gewoon om bij me te zijn. Maar zelfs jij, met je eindeloze geduld, had je grens bereikt met mij.



en dat spijt me, uit de grond van me hart.

Ik wil je terug, terwijl ik wil dat ik je nooit had aangesproken die ene dag.



May GOD be your guiding spirit, because you deserve it.
I love you, though you dont have to know it




-Noodl
21 nov 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Noodl
Noodl, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende