ex collega

ik heb weer wat hoor vandaag ik werd vanmorgen wakker gebeld door moes de gene met wie ik het minste kon opschieten en de gene die voor mij het werk daar onmogelijk maakte.
en nu hier lich te slapen!!
ja ik begrijp dat je nu zal denken wat de fuck doe je nou weer zo denk ik er ook over.
hij belde me dus wakker zoals ik had gezegt ik had in eerste instandsie niet door dat hij het was een ander nummer en ik sliep nog half.
hij zei mag ik even langs komen om met je te praten ik heb echt veel problemen ik zei kan je over een uurtje terug bellen ik slaap nog
moes zei:ik ben al onderweg naar jou
ik :nu nog niet moes ik wil nog slapen
moes:ik ben er bijna ik kom er aan
en hij druk de tel uit ik terug bellen
ik:ik wil niet dat je komt echt niet
moes:maar ik ben net afgezet ik sta bijna voor je deur
ik:ik wil het niet moes echt niet
en hij hangd weer op ik dacht als hij nu weer belt ik neem niet op en inderdaat hij belt weer ik neem niet op en dan ja hoor gaat mijn voor bel en ik maar denken met mijn stomme kop hij weet toch niet meer waar ik woon hij heetf me maar een keer afgezet dat is hij al vergeten .nou dus niet klote ik eerst niet open doen na de twede keer toch maar wel.
ik zei ik ben niet alleen in de hoop dat hij weg zou gaan dus niet hij kwam gewoon binnen
hij vragen in eens hoe het met me gaat en hoe het op vakantie was ik wel vertellen en gezegt dat ik zondag terug was gekomen en maandag opgenomen was kijken wat hij zei nou niets dus.
ja dat hij moe was en veel problemen had en vroeg of hij hier even moch slapen en ik ja zeggen zo stom.
wand daarna kwam het hoor hij vroeg of ik niet een spannende film had ik dus gelijk nee zeggen ik had hier echt geen zin in dus ik hem weer zeggen er slaapt nog iemand boven hoor een man en met hem heb ik alleen sex en ik moet zo naar therapie en hij vraagd blijf die man dan hier ik zeg nee natuurlijk niet ik moet zo weg maar weet je wat ga jij even boven slapen in mijn zoon zijn bed dan kan je zo als je wakker ben weer naar de zaak dan ben je in iedergeval uitgerust .
dus hij zegt dus als je straks terug komt dan gaan we wel sexen oke.ik zeg echt niet en toen is hij naar boven gegaan.
lekker he en nu licht hij te slapen ik zit nu hier in spanning waneer hij wakker word en dan hoop ik dat ik het kan vol houden om hem van me af te houden .
ik laat gewoon weer vet over mijn grenzen lopen en dat wil ik niet meer ik ben het zo zat dat ik zo stom weer ben geweest ik zei nog tegen hem ook ik hou van je broer op hem ben ik verliefd en niet op jou ik wil je helpen maar dat is ook alles.
KUT KUT KUT KUT
ik hoop echt dat hij zo gewoon weg gaat zonder iets te willen!
ik mag ook niets tegen zijn broers zeggen zei hij maar straks als hij het toch probeerd zeg ik gewoon tegen hem dat als hij mij aan raakt ik zijn broer opbel om hem hier weg te halen...

21 jul 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van RodeRoos
RodeRoos, vrouw, 53 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende