jeugdzorg

even iets vooraf:
mijn zoontje menno is uit huis geplaats en heeft een ots.
ik had een bezoek regeling die konstant fout loopt nu dus weer
het begin van het jaar zag ik heb als hij in nederland was 3 dagen per week van 11 uur tot 7 uur in de avond (hij woond namelijk in spanje en komt ongeveer 6 x per jaar naar nederland).
ze hadden toen belooft aan hem en mij en zijn broer jan dat hij de eerst volgende keer dat hij weer in nederland zou zijn een nachtje bij mij mocht slapen als het goed zou gaat die keer dat was dus het geval.

lisa de toeziendvoogd van menno zou op verlof gaan voor 3 maanden en zou dus rond die tijd ook terug zijn.(augustus)
(jeugdzorg dacht dat hij pas in augustus zou terug komen).hij kwam al eerder in maart of april was het dat weet ik niet meer precies.

ik heb toen gebeld met jeugdzorg en ze dat verteld maar de gene die het over nam van lisa heeft dat niet terug gelezen in de overdracht en haar leiding gevende wist ook niets dus zag ik hem in die week wel 3 x maar van 2 uur tot 7 uur.ik was heel kwaad.maar zou het met lisa kort sluiten.

toen ben ik dus vorige week de 7 juli tot 13 juli daar heen geweest omdat menno 9 juli jarig was dus opnieuw afspraken gemaakt.
ik mocht hem dus ook 3 dagen alleen zien van 12 uur tot 7 uur. en op zijn verjaardag met mijn ouders er bij (hij woond dus bij mijn ouders).is ook heel goed gegaan.
menno had een grote wens voor zijn verjaardag en dat was dat hij 1 nachtje bij mij wou slapen dat had hij dus aan zijn opa gevraagd die zou het met zijn oma er over hebben.
dus uiteindelijk heeft hij een nachtje bij mij geslapen van vrijdag op zaterdag en ik zag het pas toen hij aankwam bij mijn appartement in spanje.

nu is het dus zo dat ze aanstaande zaterdag al komen en ze blijven 5 weken in nederland voor de rechtzitting voor de verlenging weer van 1 jaar.

nu komt het de vervanger van lisa:::tamara belde mij net op om door te geven waneer ik menno krijg.
ik mag hem nu op zondag zien van 11 uur tot 7 uur .ik dacht er komt nog meer dus ik vroeg je en?
zeg ze je mag hem dus elke zondag zien verward
alleen zondag verward ja zei zei
ik haar dus verteld van de afspraken zeg ze ja maar we hebben nog steeds geen goede uitzicht op jou thuis situwatie(sorry,ben woordeblind)we vinden het te onveilig.ik zeg maar je heb het beloofd ik heb hem toch ook in spanje gezien vaker boos
zei zeg ja maar je heb het door de weeks veel te druk met je therapie en ik zeg dat is maar 3 dagen in de week en daar ben ik niet de heledag mee bezig en avond zegt zei ja maar je moet ook tijd hebben voor je huishouden en bootschrappen (nou ja nu zeg ik je ben jedan gestoord of niet)dat dacht ik .




dus nu voel ik me heel erg alleen en verslagen en machteloos ik weet niet meer wat ik moet doen en ben heel erg verdrietig doe ik zo mijn best om beter te worden wordt ik gewoon gestraft omdat ik in therapie zit ik zit erg echt door heenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilenhuilen kan niet meer stoppen ben zo verdrietig ik wou dat ik dood was die pijn is ondragelijkhuilen
22 jul 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van RodeRoos
RodeRoos, vrouw, 53 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende