Faal-angst.

Vorig jaar vond ik mydiary.nl. Ik moet me schamen dat ik er eigenlijk nog meer twee had geschreven.
Hier me eerste weer sinds zo'n jaar geleden?

Ik doe 5 Havo voor de tweede keer. Ik ben afgelopen jaar dus gezakt.
Heb me toetsweek na morgen achter de rug. 'Misschien is dit schrijven ook wel een beetje afleidend voor het gene wat ik eigenlijk moet leren voor morgen, maar dat terzijde.' De toetsen tot nu zou ik niet weten hoe ze gegaan zijn. Ik kan niet zeggen of goed of niet goed zijn gegaan. Morgen heb ik er eentje waar ik geen ene reet van snap en die andere is het niet zeker van of dat vak kan laten vallen. Door dat ik over alles geen gevoel of slecht gevoel over heb - ben ik bang om weer te falen. Weer te zakken - toekomstloos te zijn. Althans dat is hoe mijn ouders het noemen.

Wat moet ik doen? Ik weet dat ik moet 100% er op moet focussen. Maar dat lijkt wel een onmogelijk opdracht. Ik heb de computer een aantal dagen kunnen laten staan. Maar tot vandaag ..
Zojuist ben ik ook nog eens op de weegschaal gaan staan. Dat was ook niet erg positief blijkbaar heb ik veel te veel stress gegeten dat die weegschaal gewoon niet echt meewerkt. Ik afgelopen week Zumba gekocht. Een trainings DVD. Ik had me zelf voorgesteld om dat elke avond te doen. Maar eu .. kijk waar ik nu beland. Ik het net zojuist 20 minuutjes gedaan. Laatst keek ik een film op tv en er was een zinnentje wat ik jullie mee wilde geven. Waar ik me nu op probeer te focussen.


'Je droom komt uit, wanneer jij besluit, trouw aan jezelf te zijn.
Ik vond het heel erg op het bovenstaande slaan.
'Je droom komt uit, wanneer jij besluit, trouw aan jezelf te zijn.

Love verliefd
18 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LOOOT TE.
LOOOT TE., vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende