Het gevonden resultaat?


Me eerste verhaal, gebeurtenis, aanraking met mydiary.com. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik via een film "the perfect man" naar zoiets zocht. Niet specifiek ofzo. Maar gewoon van je af schrijven. Het was Hilary die met haar laptop een blog schreef, waar ze reacties op kon krijgen. Waarbij ik tot het idee kwam; 'wat grappig laat ik het ook eens doen.' Zo vaak een poging geprobeerd om een dagboek te creeëren, waarbij het opliep tot een "week-maand-jaarboek?"

Misschien dat dit gaat werken?

Een hobby van mij is muziek schrijven. Voornamelijk teksten die ik probeer te maken. De muziek er op euhm.. ben ik mee bezig om het onder de knie te krijgen. Ik zal er af en toe hier wat plaatsen. Meningen daarop altijd welkom.

Ik werk "heel leuk" bij de winkel zeeman. (waarbij ik meer uitgeef dan verdien, werk er net een maandje moet mijn salaris nog afwachten) Maar mijn ervaring daarmee is. Oh, dat is leuk, neem ik mee etc.
Ik ben benieuwd hoeveel geld dat oplevert aan het einde van de maand.
Salaris - uitgave = - .. ?


Nog een leuk weetje, ik schijt in me broek voor het examenjaar wat nu op me af gaat komen.
Voor de zomervakantie werd ik gebeld op een vrijdag. "Lotte je gaat niet over" Ik mezelf het hele weekend aangepraat dat het beter is om te blijven zitten. Gaat de telefoon op de maandag na het weekend weer af. "Lotte je bent toch over". Ik baalde echt. Maar nu ik de kans krijg om alles in één keer te kunnen doen, zo ook het slagen van me examens, ga ik mij 100% inzetten. (Dat zeg ik nu, later .. I don't know!)

Dit was het wel een beetje, ik gaat mijn laatste boeken nog even kaften. Dinsdag introductie dag en profielwerkstukmarkt. Waarbij ik nog eens een partner moet vinden en twee onderwerp. Woeeeps.

xx verliefd
17 aug 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LOOOT TE.
LOOOT TE., vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende