ff voorstellen

Heey allemaal!
Ik ga nu voor het eerst een stukje schrijven en ik weet eigenlijk niet hoe ik moet beginnen!!
Nou, ja!!
ik ben vandaag naar school geweest! ik ga naar zwolle,het cibap!! Erg leuke school!! Het is mijn eerste jaar, dus een beetje spannend!!

Ik heb ook een vriend!! Nu ongeveer een maand!! Hij heet David en is echt een schat!! ik heb nog nooit zo iets voor iemand gevoelt als voor hem!! ik hou echt van hem!!! Wat erg jammer is, is dat hijj in utrecht woont en ik in emmen!! maar ja we houden van elkaar ,dus afstand is geen punt!!

Vandaag ben ik ook even naar mijn oude school geweets! was wel raar om daar zo te lopen!! ik mis suzanne en manon echt!! Nou,ja gelukkig zie ik ze nog vaak genoeg! er zijn og veel meer mensen die ik mis!!
Ik kwam op die school mijn ex vriendje ook tegen!! hij zei weer hoi tegen mij(ook voor de eertse keer weer sinds het uit is) Als ik hem zie dan word ik zo pissig van binnen!! Ik wil hem dan wel verrot schoppen!! maar nu is datwel weer over!!
Ik moet van David, claudio achter mij laten! ik heb dat ook wel gedaan maar als ik hem zie word ik toch pissig!!
Hij heeft mij gewoon zoveel pijn gedaan!! en ik was zo blind 'verliefd'!!
Nu weer ik dat ik alleen een beetje verliefd was en toch niet echt van hem hield zo als het hoort te zijn!! Door David weet ik wat houden van is!!

Ik kan wel uren over david praten maar dat word dan een beetje saai!! haha, ik ben zaterdag met hem naar de film geweest was echt leuk!!! waar de film over ging???? geen idee wuhahahah!!! i love david!!!

Nou ik ga kappuhh!!
Doei mensen!!!!!!!
Liefs manon
ik hou van davidverliefd


25 aug 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sterre
sterre, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende