van alles wat

wuhahah, het is me nietgelukt om elke dag te schrijven. sorry! ow nou gebruik ik weer te veel uitroeptekens ;-)

Ik ben vorig week de hele week naar mijn nieuwe school geweest. ik vond het erg leuk daar, leuke mensen vooral. Ik heb het reg erg naar mijn zin.

Gisteren ben ik naar het foulcollor festival in emmen geweest! was echt leuk! Een paar vrienden van me moesten daar optreden (angolese jongens) Ze gingen rappen en dansen, rappen in het portugees! ik vond het echt leuk voor ze dat zo zo voor een best wel groot publiek mochten optreden. Ik was daar samen met suzanne, we hebben veel lol gehad maar ook weer wat minder! Ze zag voor het eerst de ouder van haar vriend (zie verhaal blue-eyez). Ik vind het echt heel rot voor haar dat ze het er zo moeilijk me heeft soms me haar vriend. Maar, suus ik wil je 1 ding zeggen 'As long as you be happy', denk ook een beetje aan je jezelf!

Ik kreeg op vakantie eenberichtje van een vriendin van me, ze heet ook manon, er stond in dat ze het uit had gemaakt met haart vriend en ze vroeg hoe het met me ging! in het smsje stond 'As long as you be happy! dat heeft me wel aan het denken gezegd! heel raar misschien maar op dat moment raakte me die zin terwijl als ik het op een ander moment had gehoord me het misschien niet intresseerde!
Ik heb nu en hele lieve vriend en ik vertrouw hem voor honderd procent. Ik zie hem misschien niet zo vaak maar ik weet dat dat voor ons nisk uit maakt omdat we van elkaar houden. Enn ik weet ik bven gelukkig en dat is ook het aller belangrijkste!

mensen, sorry dat ik zo lang niet geschreven heb ! ik ga me best doen snel weer wat te schrijven!
doei doei doei doei
xxx manon

01 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sterre
sterre, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende