Fijn

Ja nou heel erg fijn hoor... Gewoon al 5 dagen zonder internet he!!! Gigantisch balen natuurlijk, want wilde mijn verhalen kwijt en kon niet ff ergens gaan, ja tuurlijk de buurjongen zei meteen kom bij mij ff op de laptop, maar goed ik wist zeker dat ie naast me zou blijven zitten en had daar toch niet zo'n zin in!

Nou uiteindelijk sinds vanmorgen weer internet en zit nu zelfs weer ff in mijn eigen kamer achter de pc i.p.v boven.... Lekker cd'tje van Incognito op staan.

Wat blijkt: Ga ik deze vakantie toch nog op reis!!!! Donderdagnacht vertrekken we met de camper naar KROATIE.... HOE CHILLLLLLL
Heb er echt wel zin in, dus ik vandaag meteen met me oma naar de markt enzo slippers en trainingspakken gekocht etc....
Maandag ff met R of met D naar de stad om nog leuke kleertjes te kopen!!!

Gister wezen karten met paar vrienden en buren, was echt gezellig, wel ruzie met C gemaakt, maar goed had hem ook al de hele week niet gezien omdat ik het ff thuis moeilijk had met me pa en ik zelf ook te moe was en dat vond ie sowieso niet leuk, jammer dan voor hem als ie niet kan accepteren dat ik soms te moe ben dan houd het op!!!

Denk toch dat C en ik beter vrienden kunnen blijven in plaats van de relatie die we nu hebben, want merk aan mijn gevoel dat ik niet meer echt zo superverliefd ben, en iedereen om me heen zegt ook dat hij meer voor mij voelt dan dat ik voor hem, en kan ze geen ongelijk geven....

23 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende