Fijne dag!

Wat een prachtig weer was het vandaag, om energie van te krijgen! Vanochtend werd ik gewekt door de zonvrolijk. Heerlijk rustig opgestaan, piano gespeeld, kopje thee gedronken, ontbeten, gedoucht en piano gespeeld om uiteindelijk naar wiskunde bijles te gaan. Heerlijk relaxt wakker geworden.

Wiskunde ging goed vandaag, eenmaal thuis werd pap thuisgebracht door de buurvrouw, die had m zien lopen en een lift gegeven (pap probeert weer grotere stukken te lopen en is dan soms te eigenwijs om te bellen als t wat minder gaat). Die kwam ook nog even gezellig binnen met buurjochievrolijk. Daarna ging ik met mams naar de stad om schoenen te zoeken voor het gala. Ze wilde eerst niet omdat ik moest leren maar ik beloofde haar dat ik dat daarna zou doen. Op naar de stad, met heerlijk weer waar ik echt vrolijk van word en energie van krijg, gewoon gezellig wandelen en misschien mooie schoenen tegen komen. Het was ontzettend gezellig en heerlijk en fijn om er gewoon eventjes uit te zijnvrolijk.
We waren een soort van geslaagd, de schoenen waren niet in mijn maat maar worden hopelijk in mijn maatje 38 nog geleverd, dus besloten mam en ik aan te sluiten bij de gigantisch lange rij voor de heerlijkste ijswinkel. Mam: "we nemen 3 bolletjes he?" Ik: "ja, doen we toch altijd." Mam: "ja, we doen er gewoon 4. Welke smaken neem jij?" Haha heerlijk fout, zo typisch mamnahnah. Afijn, na het ijsje -waardoor we overigens veel jaloerse kinderblikken kregen toegeworpennahnah- liepen we gezellig verder. Een beetje rondkijken etc. Mam moest nog een nieuw koffie-apparaat dus gingen we naar de D-E winkel. Nu heeft mijn mams al tijden last van een hernia dus lopen is niet haar sterkste punt. We gingen dus gelijk even zitten voor een heerlijke kop D-E koffie. Nu was t ondertussen alweer etenstijd (zoals ik al zo, mn moeder is niet de snelste, ik ook niet overigensnahnah) en waren we zo vrolijk dat we besloten de dag af te sluiten met een puntzak patat als avondeten. Voor pap zou mam wel iets koken. Uiteindelijk hebben we dus genoten van ons avondmaal op de stoeltjes voor de friettent -een terrasje kun je het niet noemen- en zijn we daarna maar weer eens op huis aan gegaan. Op weg naar de bus kwamen we langs een muziekwinkel die nog open was, even naar de piano's gekeken, mam dacht dat t misschien een idee was om het daar te kopen want die was goedkoper ofzo, moet ik nog even kijken. Toen gingen ze toch echt dichtnahnah. De bus terug, pap belde lichtelijk bezorgd op om te vragen waar we bleven want de winkels waren toch al dicht? Ja paps, inderdaad, maar dat weerhoudt ons niet!knipoog

Toen we terug waren heb ik paps een dikke smakkerd gegeven, nog even piano gespeeld en toen ben ik naar boven gegaan, vol goede moed en -wonderbaarlijk genoeg- vol energie! Hup, mijn leerkantoortje in en aan de slag: twee uur achter elkaar aan filosofie gezeten; ik was de tijd vergeten! Geloof me, dat is me tijdens het leren nog nooit gebeurd! Ik heb normaal de concentratie van een spastische cavia dus.dit was ongelooflijk. Pap kwam om half 10 -na twee uur dus- ook naar boven omdat hij dacht dat ik in slaap was gevallen! Haha, hij kent me wel goednahnah. Maar dit keer was ik dus nog volop bezig! Tot ik er door hem achter kwam dat ik twee uur bezig was geweest zonder pauze, toen vond ik t welletjes en ben ik naar beneden gegaannahnah. Zij waren film aan het kijken, ik had trek in meloen en mam had vanochtend meloen gekocht dus ging ik de meloen in stukjes snijden en nam ik een klein bakje en staat er nu een grote bak voor morgen (moet t wel weer net zulk lekker weer zijn!vrolijk). Wat een heerlijk nutteloos verhaal dit, het moet er echt even uit.

Samengevat:Het was stralend weer, ik was vrolijk, had energie, wiskunde ging goed, ik heb piano gespeeld, buurvrouw en buurjochie kwamen nog gezellig langs, ik heb met mams heerlijk gekeuteld in de stad, ik heb goed geleerd!

Samenvatting van de samenvatting: Het was een prachtige dag!erg vrolijk

knipoog
08 apr 2011 - bewerkt op 08 apr 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende