frustratie

Ff weer even mijn frustratie kwijt.
Mijn broer woont intussen al weer 2 maanden bij mij, er is nog geen zicht op een woning dus het duurt nog wel weer even.

Afgelopen 2 weken waren we allebei vrij van ons werk en heeft hij bijna 2 weken bij vrienden gebivakkeerd .... ik vond het heerlijk.
Gewoon doen en laten wat ik wil ! Echt met niemand rekening houden, s'morgens lekker op de bank in pyama ( jaja die heb ik voor het eerst 1 gekocht ) lijn 4 kijken en meedoen aan de belspelletjes hihi.

Net was ik met de hond wandelen, ik was al de hele tijd bezig op de computer met foto's te bewerken en het eea uitzoeken. Dus ik gaf aan dat hij wel even op de computer kon maar als ik thuis kwam dat ik weer verder wilde. Dus ik na een half uur thuis, zit hij lekker op de MSN met 2 mensen en dan gaat het gewoon nog een half uur door, hier kan ik echt niet tegen.
Dan ben ik duidelijk, mijn hondje is 15 cm hoog met korte pootjes dus hij weet dat ik daar echt geen 2 uur mee ga wandelen hou er dan rekening mee ! En nog steeds is zijn eigen computer niet aangesloten. Heb ik al een paar x gezegd van vraag dat dan maar nee hoor.

AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH.

Zo dit moest er echt even uit.



02 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van she_devil
she_devil, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende