Geen mannen meer voor mij!

Nou ik heb besloten dat ik even een manloze periode in mijn leven ga hebben..voor zover ik niet echt iets superleuks tegenkom natuurlijk..
Ik heb dus gister B verteld hoe ik over ons denk..
Dus dat we niet zo bij elkaar passen blablabla. Ik bedoel als ik nu al twijfel dan komt het toch niet goed. Zoveel ervaring heb ik inmiddels wel opgedaan.
En ik ben nogal serieus in de liefde, dus ik ga niet met zo'n instelling door. Straks is hij echt in love en dan komt het alleen maar harder aan als ik het dan uitmaak.
Maarja, hij vond het dus niet bepaald leuk..
Maar goed, hoe moest hij ook reageren, kan me voorstellen dat hij niet meteen supervrolijk was..als die smsjes enzo echt gemeend zijn.
Ik kan me dat haast gewoon niet voorstellen aan de ene kant dat iemand zulke dingen over mij denkt..best wel raar idee toch op zich? Dat iemand over jou aan het dromen is enzo en vrolijk wordt bij de gedachte aan jou..
Maar goed, vind het allemaal toch niet leuk meer.
Ik ben niet het type wat met iedereen wat gaat daten en ze dan weer 'dumpt'. Tenminste: zo was ik nooit haha.
Ik ben er gewoon nog niet helemaal aan toe. Ik moest dit weekend ineens huilen toen ik aan mijn ex dacht! Gek he?!
Ik dwong mezelf om aan de leuke dingen te denken en heb foto's bekeken enzo. Ik heb mezelf gewoon al die tijd niet 'toegestaan' om aan die dingen te denken, ik moest verstandig zijn van mezelf. Misschien was ik onbewust bang dat ik anders toch weer voor de bijl zou gaan en weer met hem verder zou gaan.
Maarja, toch was ik echt niet meer verliefd op hem / hield niet echt van hem. Ik ergerde me vaak aan hem. Zoals hij er dan weer aan kwam en hoe hij praatte bijvoorbeeld. Allemaal van die stomme kleine dingetjes.
Toch besef ik nu wel dat je zo'n lange tijd met iemand niet zomaar uitwist alleen omdat je dat zo graag wil.
Je deelde samen zoveel en er blijven dingen die alleen wij wisten en die wij grappig vonden etc. etc. We konden toch ook wel goed opschieten en goed over van alles praten. Beter dan ik bijvoorbeeld met B over dingen kan praten. Ik ging toch vergelijken en B kwam er zelfs dus minder goed uit.
Ik ben stiekem ook bang dat als ik weer met mijn ex afspreek, dat het dan zo vertrouwd voelt dat er weer iets gebeurd enzo. En dat wil ik gewoon niet. Ik weet hoe het dan weer zou lopen en ik weet ook hoe ik me toen vaak voelde toen we wat hadden. Ik weet hoe slecht hij mij soms behandeld heeft. En ik weet ook dat ik niet echt van hem houd..maarja het blijft toch vaag allemaal.
Iedereen zegt altijd dat als je het uitmaakt, dat jij er dan geen verdriet meer van mag hebben. Jij wou het immers zelf. Maar daar ben ik het niet mee eens. Ik heb me heel stoer gedragen over de hele kwestie, alsof het me weinig deed enzo. Hij heeft hier zelf ook aan meegewerkt door zo door te zeuren enzo. Maar nu begin ik er toch anders over te denken.
Heel stom, terwijl het nu al bijna 4 maanden geleden is.

Nouja, al met al heb ik even mijn buik vol van de liefde eigenlijk!!!

Verder heb ik weer even een drukke periode met school, vakantie lijkt al eeuwen geleden inmiddels.
En er zijn niet echt interessante dingen gebeurd verder die ik hier nog moet melden..

Kus Nicci


06 jan 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nicci
Nicci, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende