geheimen blijven toch geheim, ook in een ruzie?

al mijn vriendinnnen ruzien onderling. dat is echt supergezellig als je een pauze bij ons staat. de ene helft negeert de andere helft. en ik ?
ik sta overal tussenin, ik haat ruzie. en begin onderhand wel te tijfelen of ikniet gewoon met anderen mensen om moet gaan, maar ik vind dit opgeven. vandaag hadden 2 vriendinnen van me ruzie (dat hebben ze al heel lang maar vandaag flipte ze echt) ik zei dat ze rustig moesten doen en niet zo moesten schreeuwen, er is een meisje in mijn groepje dat mijn ergste geheim weet. ze wilde elkaar aanvliegen tot ik er tussen kwam met mijn 'als jullie gaan vechten wordt je geschorst' dat ene meisje keek me aan, en zei op een rustige toon; 'ik had gewild dat ze je echt hadden verkracht dan had dit gevecht je niks uitgemaakt wedden, ik had gewild dat er geen hulp gekomen was, dan was je vast nooit MIJN BESTE VRIENDIN GEWORDEN, dan was ik EINDELIJK van je af.
zo die kwam hard aan. heb ze los gelaten en ben weggerent. er was iemand, waarschijnlijk een van de jongens, want diegene liep de wc niet in. die nog riep of ik eruit wilde komen. ik huilde, ik kon niks terug zeggen. ik was dat meisje, dat lachende meisje, hoe kon ik mezelf zo laten zien, ben naar huis gegaan, ben teruggekomen, en ging bij een ander groepje staan. deze mensen zijn niet mijn vriendinnen, die hadden me deze pijn niet aangedaan. want ja mijn ex weet nu waarom hij nooit aan me mocht zitten (de reden waarom hij het heeft uitgemaakt). en nee ik wil mijn vriendinnen niet kwijt, maar ik kan toch niet zomaar bij ze gaan staan alsof er niks gebeurt is?
wat vinden jullie?
geheimen blijven toch geheim, ook in een ruzie ?
19 dec 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van emmapeters
emmapeters, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende