thinking about it

nee ik wil mijn vriendinnen niet kwijt, niet door dit. die jongens hebben al zoveel schade aangericht, dat ik s'nachts wakker word en ze voor me zie, die stem hoor, hun gelach.
in mijn dromen komt mijn redder altijd te laat..
ik ben mijn vriendje door hun kwijtgeraakt, ze hebben mijn hele vakantie verpest. ze zorgen ervoor dat ik niet meer alleen durf te zijn buiten, ze hebben al genoeg verpest, dus niet ook nog mijn vriendschap. ik ga het gewoon tegen haar zeggen. dat ik het lullig vond, want dat was het ook, en heel misschien als ik het durf, vertel ik mijn verhaal wel aan iedereen. want nu gaan er roddels rond. en gezien ik een nogal interessant persoon ben om over te roddelen, gaan er al meer als genoeg roddels over me rond. ik heb altijd alles gezegt tot zover ik de dingen kon zeggen. altijd, heb ik het geprobeert maar er zijn dingen die niet in hun wereld passen, die ik liever voor me houdt. en die ene keer dat ik dus iets vertel wat voor hun 'raar' is. weet mijn hele school het. ik wilde dat alles was zoals in de stad. mijn vriendinnen daar (ouder maar so what) zijn allemaal ontmaagd. ze vatte 'aangerand' anders op, luchtiger, 2 van mijn vriendinnen daar zijn verkracht. maar daar praten ze nooit over. wel moesten ze huilen toen ze mijn verhaal hoorden.. ik vind het makkelijker om dat soort dingen tegen hun te vertellen, ze pakken het wat luchtiger op. minder gestress. daarom hou ik van de jongens uit mijn klas, zoals A. T. N. en A. ik kan (bijna) alles tegen hun zeggen, en als hun een keer, serieus, willen praten, hun ook met mij. dat voelt goed.
het voelt goed om te weten dat mensen die niemand vertrouwen dat wel doen bij mij. dat geeft zo'n fijn gevoel. het gevoel dat ik toch nog ergens goed voor ben. want wat A. tegen me zei; 'emma, je mag rustig een keer denken over zelfmoord, dat begrijp ik. hoe denk je dat ik me voelde toen .. *dit is een verhaal wat ik een andere keer vertel* maar denk aan mij, aan wie moet ik alles vertellen, als jij er niet meer bent, emma je betekent de wereld voor me, en ik zou zo graag willen dat jij het beste leven ooit had. want jij weet niet hoeveel jongens jij er al van hebt weerhouden om zichzelf iets aan te doen. emma als jij weg bent, heb ik ook geen redenen meer om te leven.' en daar houd ik me aan vast, aan hoe een van mijn beste (jongens) vrienden over me denkt. ik heb dit opgeschreven nu, om elke keer als ik hieraan denk opgevrolijkt te worden. hij houd alle slechte gedachten tegen, i love to be his best (girl) friend erg vrolijk
19 dec 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van emmapeters
emmapeters, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende