georgia guidestones

http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

een mooi kunst werk
met een eng gevolg.

de vrienden van tomasowa (sorry dat ik je zo vaak noem) de NWO geloven dat ze dit na moeten streven
jaarlijks zijn er "bedevaarten" naar de stenen door politici en bankiers, industrieelen en invloedrijke mensen.

in een aantal documenten zijn de woorden van de stenen overgenomen als doelstellingen, en zo is het kunst werk tot doelstelling geworden.
mensen denken vaak dat het onzin is wat bla bla en ik lullen, en prima, als het onzin is, hoop ik dat net zo, maar wanneer je je verdiept in de macht
en in de politiek, dan kom je er snel achter dat het niet een "waanbeeld" is zoals sommige zeggen, maar koude harde in steen geschreven realiteit.

je kan dit ook vinden diverse boeken van brezinski en rockefeller, baron de rothschild en jp morgan.
ook europese politici zoals blair (-witch) heeft hier over geschreven en publiekelijk gesproken, een mitterand sprak hier over en schreef er over,
kohl en merckel hebben het er over en zo zijn er vele.

mensen kunnen het zelf na lezen in de biografieen en eigen werken van de bijv. boven genoemde mensen.

overheids documenten zijn er ook, maar die zijn lastiger, maar een leuk voorbeeld is een lubbers die als VN man van de vluchtelingen
bij regionale conflicten adviseerde mensen regionaal op te vangen.... (als je na kan denken kan je bedenken wat er gebeurt, en wie dit niet weet kan lord of war gaan kijken voor een grafisch waarheidsgetrouw voorbeeld)

wie het onmogelijk acht moet misschien even lezen wat er in de codex alimentarius staat, en hoe gezond alles is wat er in staat.
en als je dat gedaan heb kan je het verdrag van lissabon nog ff door lezen met alle bij behorende wets artikelen, jurisprudentie en voorstellen.
dan kan je nog even kijken naar de rechten van de mens zoals opgesteld in het VN verdrag en let dan even op de laatste twee regels !

en dan kan je natuurlijk ook nog ff kijken naar gebeurtenissen als in mumbai.
02 dec 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sui
sui, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende