Geschikt???

Wie bepaalt er voor jou dat je geschikt bent voor dit leven. Ben je dit zelf? Is dat God? Of zijn dat je ouders die je het leven gegeven hebben?
Als een baby geboren, wordt je opgevoed door je ouders, of door je voogd en die vormen jou voor een groot deel! Je neemt gewoontes over of je gedraagt je juist het tegenovergestelde daarvan… Het zijn je eigen beslissingen, soms zijn het goede en soms foute.
Naarmate je ouder wordt loop je mee met de meute of wil je juist laten zien dat je anders bent, het is en blijft een keuze!
Een mens is als een clown in het circus of juist het publiek, namelijk: Een clown lacht nooit om zijn eigen grappen, maar leeft enkel en alleen om andere te plezieren en aan het lachen te maken. Het publiek is er om de clown voldoening te geven en om hem uit te lachen om de stomme keuzes die hij maakt. Het is je eigen beslissing om 1 van die 2 te worden…
Het wil niet zeggen dat de ene de andere niet is, maar toch bestaat het verschil.

Die ene glimlach kan voor sommige mensen zoveel uitmaken, het kan een groet zijn, een manier om te laten weten dat je aan iemand denkt, iemand te vertellen dat je van hem houdt. Een glimlach bevat zoveel goede elementen, maar het is aan jou de keuze wie je hem schenkt. Denk er maar eens over na, wie verdient jou glimlach, wie sluit je buiten of wie haal je binnen!
26 dec 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende