Gezellig!! :D

Ben net terug van een lang weekendje in een vakantie huisje met mijn familie. Mn ouders waren 30 jaar getrouwd en daarom gingen we met zn allen lekker 'even helemaal weg'. Het was echt supergezellig met mijn ouders, broer, zussen, zwager en neefje. We hebben lekker gewandeld, gezwommen ( in mn bikini, wat een hel, maar had mn verstand gewoon op nul gezet en niet gedacht aan wat anderen van me vonden, en ik vond het leuukkk!! erg vrolijk) , we hebben ouderwets spelletjes gedaan en lekker uit eten geweest.
Vandaag nog even met mn zusje en zus in een stad gewinkeld waar we nog niet eerder zijn geweest en nu ben ik dus weer thuis.

Ik ben echt doodmoe! Het liefst ga ik oip bed liggen en slapen. Maar ik ben bang dat ik dan vannacht rond 4 uur wakker wordt en niet meer kan slapen. Dus moet nog maar even volhouden... Gewoon een beetje achter mn pc 'hangen' en straks lekker tv kijken erg vrolijk En daarna, als ik mezelf lang genoeg heb gepest door niet te gaan slapen, mag ik eindelijk mn bedje induiken en heeeeerlijk gaan dromen erg vrolijkerg vrolijk
13 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van onbekend
onbekend, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende