Godverdomme,

Het is een hele lange tijd geleden dat ik hier wat geschreven heb maar ik voel me nu zo ontzettend kut en ik weet even niet waar ik het anders neer moet zetten.

Ik heb/had een vriend waar ik op een gegeven moment heel goed mee op kon schieten. En later begon ik hem ook echt leuk te vinden. Ik dacht dat hij mij ook wel een beetje leuk vond en we deden heel lief en alles tegen elkaar. Maar gister is alles veranderd.

Hij kwam in contact met mijn beste vriendin en hun begonnen ook te praten. En na 1 dag zei hij tegen haar dat zij de beste was die die ooit was tegengekomen en al dat soort dingen. Ook dat die wel wat met haar zou willen beginnen. In gewoon focking 1 dag! Hij heeft haar 1000x meer verteld dan hij mij in al die tijd. Ik voelde me zwaar klote. En mijn vriendin gewoon lekker terug doen dat ze hem vet leuk vind terwijl ze dat helemaal nog niet wist. Hij praat niet eens meer met mij en praat alleen maar met haar. Mijn vriendin heeft ook zowat geen aandacht meer voor me en vind dat ik me aanstel. Maar hoe zou zij het vinden als je denkt dat iemand je leuk vind en jij die persoon helemaal geweldig vind en dat zij dan opeens in het spel komt en alles wint. Ik heb nooit geluk en zij altijd. En dan moet ze dit ook nog een van mij afpakken.

Ik voel me echt zwaar klote dat ik al die tijd mezelf maar gewoon valse hoop heb gegeven die er niet was. Ik heb blijkbaar alleen gedient om hun bij elkaar te krijgen. En wat er met mij gebeurd kan ze helemaal niks schelen.
Waarom kan ik nou nooit eens geluk hebben
verdrietig
20 okt 2009 - bewerkt op 20 okt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xxLovingxx
xxLovingxx, vrouw, 14 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende