Haarverf

Ik wou vanochtend mijn haar verven, ik wou het eerst ontkleuren en daarna bruin verven. Maar mijn moeder zei dat ik het ook blond kon verven, dus ze gaf me 2 pakjes blonde haarverf, ik dacht oké als zij het zegt, toen ben ik dus aan de slag gegaan.
Mijn uitgroei is nu dus goudblond terwijl de rest nog pikzwart is. Ik begon te schreeuwen tegen mijn moeder dat dit haar schuld was, en toen zei ze ''Ja, dan ga je toch naar de kruidvat ontkleurer halen.''
Toen begon ik nog meer te schreeuwen. Dat ze durfde te zeggen dat IK met deze verschrikkelijke uitgroei maar even nieuwe verf etc moest halen. Toen ging ze zelf naar de kruidvat, en ze zei dat ze het niet meer hadden en de verkoper zei dat ik het beter niet kon ontkleuren omdat dat super slecht is voor je haar. (fuck haar, waarom verkopen ze het anders overal?) toen had ik zoiets van, ugh. Dus ik ga nu zelf morgen wel ontkleurder etc kopen met een muts op mijn hoofd of zo.
Nu loopt mijn moeder DE HELE TIJD te huilen. Dat ze het niet meer aankan, en dat ik gemeen doe tegen haar.
Vindt ze het nou echt zo gek? Nu wil ze zichzelf laten opnemen in een psychiatrische inrichting want ja, ze kan het allemaal niet meer aan.
Ik wou dat ik een normale moeder had, en niet eentje die altijd loopt te huilen, ik word gek van haar, ze kan niks hebben. Ik wil haar nu echt heel graag slaan, waarom huil je? Jij loopt niet met verschrikkelijk haar rond.
Nu heeft ze mijn stiefvader gebeld en hij zegt ''Ja, ik zie wel hoor dat je hele haar wat bruiner is.''
Ik weet niet WAT hij probeert te zeggen, dat hij denkt dat ik blind ben ofwat want het is nog pikzwart en de bovenkant alleen is ''bruin''


Waarschijnlijk komt hij straks zeggen dat ik even normaal moet doen en niet zo boos moet zijn en eens een keer respect moet tonen (wat hij altijd zegt) maar daar gaat het HELEMAAL niet om? Als het door de kapper of een vriendin zo was gedaan was ik net zo boos.
02 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sheepy
Sheepy, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende