Heel soms

Heel soms vergeet ik dat ik leef. Wanneer ik een tijdje niets leuks gedaan heb en dan zo'n clichemeidenfilm zie, krijg ik weer het gevoel dat ik niet leef. Het is de afgelopen tijd wel minder, maar ik merk dat t gevoel nog rondsluipt, klaar om aan te vallen. Ik doe mn best om t af te weren; gezond leven, goed voelen. Lukt aardig. Het is gewoon klote dat ik niks meer doe naast.school en werk.. Dat is pas sinds ik ziek ben, maar het is misschien ook wel mn eigen schuld, ik liet mezelf teveel veranderen. Ach, nog even en dan ga ik naar een nieuwe school waar niemand me kent. Overnieuw beginnen hoop ik. Als t nog niet te laat is. "Je moet nu de basis leggen, anders is het te laat." It scares the shit out of me. Life does.

Nog 22 dagen en dan ben ik klaar; zomervakantie!verliefd
En dan ga ik naar schotland en dan heb ik verder nog niks gepland, griekenland? Als ik t kan, mn paps krijgt dan chemo.. En daarna introductiedagen universiteit, Lowlands en dan beginnen aan een nieuw leven (?)!

Nog 3 weken en dan ben ik klaar. Nog even bikkelen en dan niet meer omkijken. Kom op, nog even en dan mag je beginnen te leven!
04 mei 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende