Heftig

Goed. Laat ik bij het begin beginnen..
Ik kwam vandaag om half1 smiddags thuis met mijn moeder. Ze had allerlei broodjes meegenomen en drong er erg op aan dat ik goed moest eten. Hier begonnen mijn vermoedens al..
Eenmaal klaar met eten keken mijn ouders me erg serieus aan en begonnen over het feit dat ik erg veel was afgevallen de laatste tijd. Ook gingen ze me vragen stellen, zoals; honger je jezelf niet uit? Stop je geen vinger in je keel? Rook je echt niet? etc. Erg ongemakkelijk dus.
Uiteindelijk kwam de aap uit de mouw (apen uit de mouwen, maar dat is een bijzaak.) Ze hadden mn berichtjes naar mn vriendje gelezen over eetproblemen. Ik had geen smoes meer op voorraad en er zat niets anders op alles op te biechten. Huilend kwam alles eruit en ik schaamde me kapot! Gelukkig waren mn ouders erg begripvol en lief, totaal niet boos zoals ik had verwacht.

Vanmiddag heb ik het ook mijn beste vriend en vriendin verteld. Ik vond gewoon dat ze het moesten weten, en door erover te praten verwerk ik het beter. (Werd mij verteld..) Allebei erg geschrokken natuurlijk, maar ze staan wel voor me klaar.

Ik moet nu dus verder in het leven als; het meisje met een eetprobleem. Niet het makkelijkste natuurlijk, maar ik moet beter worden van deze ziekte, anders raak ik alles kwijt wat me lief is.

Nu is alleen de vraag; zou een psychologe mij kunnen helpen? Wat denken jullie?

xoxo
08 nov 2012 - bewerkt op 09 nov 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vivanila
Vivanila, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende