o help..

Al een tijdje niks van me laten horen, dus is weer hoog tijd. Geen zin om het over mn "eetprobleem" te hebben vandaag, dus maar even iets anders vrolijk

Een half jaar geleden was ik bezig met een jongen. Hij was een stuk ouder dan ik ben en woonde ver weg. We waren smoorverliefd op elkaar, maar mijn ouders waren niet erg enthousiast toen ik hen vertelde over hem. Na flink wat ruzie's met mijn ouders hebben we toch maar besloten dat het beter was om geen contact meer te hebben met elkaar. Ik ging er kapot aan..
Inmiddels heb ik al 2 maanden een lief vriendje, maar miste de 'onbereikbare' jongen toch, ook omdat we gewoon goed konden praten enzo. Ik begon weer tegen hem te praten en in het begin deed hij gewoon normaal. Ik was hier best blij mee, te weten dat hij over me heen was en we gewoon weer met elkaar om konden gaan als vrienden.
Maar sinds vandaag begint hij weer met zn lieve opmerkingen.. Ik snap er helemaal niks meer van! Ik hou van mijn vriendje, en wil hem ook echt niet kwijt. Maar toch krijg ik een raar gevoel als ik met die andere jongen praat. Is dit gewoon om wat er vroeger was tussen ons? Of is er meer? Wat moet ik doen??

xoxo
27 nov 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vivanila
Vivanila, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende