Help..!

Kan iemand mij vertellen wat ik moet doen.. ik weet het echt niet meer..!

Ik ben de laatste tijd een paar keer ziek geweest en niet naar school gegaan, en ook aantal keren gespijbeld.. mijn mentor heeft daar al een keer iets van gezegt dat ik er vaak niet was. En nu zijn er woensadg 10min. gesprekjes (met mentor + ouders) en ik was vandaag weer niet op school en nu belde hij net en vroeg of mijn moeder dan kan komen en ze moet hem zoiso nog even bellen..
Ik weet ook niet of hij het gaat zeggen en hoe.. maar hij zei ook dat hij graag wil dat ze komt omdat dat ze niet op de vorige HKB was gekomen soort klassenavond met mentoren enouders allemaal bijelkaar omdat ze toen ziek was wou hij nu even kennis maken.. en hij zegt natuurlijk ook zo van ja marijn is de laatste tijd erg vaak ziek en afwezig..
en ik ben wel eenpaar keer niet naar school geweest dat mijn moeder het wist maar vaker dat mijn moeder het niet weet
en mijn moeder word echt boos als ze erachter komt als ik spijbel.. verdrietig
of ik een goeie reden heb om te spijbelen weet ik eigenlijk niet.. het gaat slecht tussen mijn ouders.. mijn vader is er nooit en als hij er is maken ze altijd ruzie.. ik ben vorig jaar ook blijven zitten en zit nu in een nieuwe klas. ik haal wel gewoon goeie cijfers maar ga dus niet met plezier naar school..

Marijn
06 okt 2003 - bewerkt op 06 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van _mrijn
_mrijn, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende